25 / 04 / 2024

Öndeş Tekstil adres

Öndeş Tekstil adres

Öndeş Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  5 milyon  TL sermaye bedeli ile Oktay Öndeş tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Tekstil sektöründe kriz: 150 bin kişi işten çıkarıldı!

Öngörülemeyen döviz kuru, artan maliyetler, pahalılaşan üretim, alım gücündeki erime, eritilemeyen stok sektöre darbe vurdu. Bu kapsamda etkilenen tekstil sektöründe son bir yılda 150 bin kişi işten çıkarıldı.

Öndeş Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Anonim Şirketi kuruldu!

Öndeş Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  5 milyon  TL sermaye bedeli ile Oktay Öndeş tarafından kuruldu.

Adres Koru Evleri'nde çocuklara özel koru alanı! 435 bin TL'ye!

Sancaktepe'de inşa edilen Adres Koru Evleri'nde çam ağaçlarından oluşan 4 dönümlük koru alanı bulunuyor. Projede satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Sinop Cezaevi'nde tekstil fabrikası açıldı!

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda yapımı tamamlanan ve yatırım bütçesi 1 milyon dolar olan tekstil fabrikası, törenle hizmete açıldı.

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde!

Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites adres bilgileri!

İstanbul'un Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Özyurtlar İnşaat N5 Suites adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. N5 Suites projesinde stüdyo ve 1+1 daire seçenekleri mevcut...

Sevencan Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevencan Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sevencan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Nato Caddesi'nde kuruldu.

Gül Yapı Gül Park Yaşam adres!

Gül Yapı Gül Park Yaşam adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. 564 adet konut ve 60 dükkandan meydana gelen Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri'nde daire fiyatları 136 bin TL'den başlıyor

Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Kalemköy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Bahçelievler Code İstanbul adres bilgileri!

Bahçelievler Code İstanbul adres bilgileri ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yazıcıoğlu İnşaat projesi Code İstanbul Evleri'nde 2+1'lerin fiyatları 507 bin liradan başlıyor...

Sancaktepe Resim İstanbul adres!

Sancaktepe Resim İstanbul adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ortadoğu Grup projesi Resim İstanbul Evleri'nde dairelerin satış fiyatları 167 bin liradan başlıyor...

Haspolat İnşaat Taşımacılık Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haspolat İnşaat Taşımacılık Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Polat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Öndeş Tekstil adres Haberi

Öndeş Tekstil adres

Öndeş Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  5 milyon  TL sermaye bedeli ile Oktay Öndeş tarafından kuruldu.
Öndeş Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Anonim Şirketi konusu:
13- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 Adres: GÜRSEL MAH.28 NİSAN CAD.A BLOK NO:22 İÇ KAPI NO:6 KAĞITHANE