25 / 04 / 2024

ons altın

ons altın

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Gram altın 998 liradan satılıyor. 12 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 12 Ekim altın fiyatları!

Gram altın yatırımcıları bu haberi okumadan altınınızı bozdurmayın

Altın fiyatları bu hafta yükseldi. Peki bu hareketlilik serecek mi? Ons altında fiyat ne olacak. Gram altında neler oluyor? Kapalıçarşı ve bankalar arası piyasada altın fiyatları nasıl bir çizgide seyrediyor. İşte detaylar...

Fed kararı ons altını uçuruma yuvarladı

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar yatırımcıları düşündürmeye devam ederken, piyasaların durumu ABD Merkez Bankası’nın (Fed) Çarşamba günü açıklanan kararı sonrası belli oldu.

Altında alım fırsatı ne zaman? Altın fiyatları nereye kadar düşecek?

Altın fiyatlarındaki düşüş alım fırsatı mı? Rusya'nın seferberlik ilanı altın fiyatlarını artıracak mı? Fed'in faiz artımı altın yatırımcısını nasıl etkileyecek? Altın almak isteyenler hangi fiyatı beklemeli? İşte Ekonomist ve Piyasa Uzmanı Evren Devrim Zelyut'un altınla ilgili tahminleri...

Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi! Altını olanlar bu tarihe dikkat!

Paris merkezli banka Société Générale altın fiyatı ile ilgili çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi. İşte o açıklama...

İslam Memiş 13 gün sonraya işaret etti! Gram altın ve ons altında flaş tahmin

İslam Memiş piyasalarla ilgili yaptığı değerlendirmelerde enflasyon verilerini ve rekor üstüne rekor kıran Borsa İstanbul hakkında dikkat çeken  bir uyarı yaptı. Memiş, gram altınla ilgili de tarih verdi.

Altında deprem durmuyor! Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? 

Sıkılaştırma politikalarında gerilim sürerken, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği ve yatırımcıların gözünde yeniden değerlenip değerlenmeyeceği merak ediliyor. Peki Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında yeni gelişme! Gram altın, ons altın, çeyrek altın...

Enflasyon ortamında güvenli liman olarak en çok tercih edilen yatırım aracı olan altın için Hollandalı ve Kanadalı dev banka yeni tahmin yaptı. Uzmanlar altın fiyatları için 2022 ve 2023 tahminlerini duyurdu.

Altın bugün ne kadar? 28 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altın fiyatlarındaki son durum

Altın alacak olanlar ve altın yatırımcıları hergün altın kaç TL oldu sorusunu soruyor. Bugün yani 28 Ağustos 2022 Pazar günü, ons altın kaç TL oldu?  İşte merak edilen 28 Ağustos altın fiyatları!

Gram altında o rakam açıklandı! Altını olanlara şok uyarı! Bakmadan hareket etmeyin!

Gram altında görülen sert hareketler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Altın yatırımcıları gram altının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Peki gram altın 1.000 TL'nin altına düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Son iki ayın en düşük seviyesini gören gram altın, yatırımcılarını düşündürmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Şirin Sayın, elimizdeki altınları ne yapmamız gerektiğini açıkladı.

Altın yatırımcısına 'eyvah' dedirten gelişmeler

Altın ve para piyasalar oldukça hareketli bir haftayı geride bıraktı. Dolar endeksi 107 seviyesinin üzerine yükselerek 20 yılın rekor seviyesine çıktı. 1811 dolardan başlayan ons altın çarşamba günü 1733 doları görerek son 9 ayın en düşük seviyesine indi.

Altın yatırımcıları bu konuşma için nefeslerini tuttu! Dünyaca ünlü analist altın fiyatlarını açıkladı

Altın yatırımcıları ABD Merkez Bankası FED Başkanı Jerome Powell'ın ABD Kongresi'nde enflasyon ve resesyonla ilgili yapacağı açıklamalara gözlerini çevirirken, altın fiyatlarında da düşüş yaşanıyor.

Piyasa Kahini İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası gram altın için ilk kez tahminini açıkladı! Altın alacaklar dikkat

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, Amerikan Merkez Bankası FED’in faiz kararının ardından gram altın fiyatlarıyla ilgili tahminde bulundu.

Dünyanın en ünlü bankası altın fiyatları için 3 aylık tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları gözlerini çevirdi

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı sonrası ünlü yatırım bankası Goldman Sachs altın fiyatları için 3 aylık ila 6 aylık tahminlerini paylaştı.

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Ons altın 2.000 doları geçti! Altın fiyatları uçmadı resmen füze gibi fırladı! 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

28 Ekim Cumartesi günü altının ons fiyatı 2000 doları geçti. Sabah saatlerinde ons altın 2006 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın fiyatlarında tarihi rekor seviyesi, Ons altın fiyatları 1990 dolara kadar yükseldi

Gram altın rakamları, ons altındaki artışınaldığı destek ile tarihi rekor seviyesini 1826 Türk lirasına çekti. Buna göre de Ons altın rakamları ise, 1990 dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Ons altın 1.900 doların altında! Altın resmen yerle bir oldu! Acil bakın! 27 Eylül Çarşamba altın fiyatları

27 Eylül Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1898 seviyesi ile 1900 doların altına geriledi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? 27 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Uzman isimden yatırımcılara ikaz! Ons altın fiyatları yakında...

Gram altının son dönemlerdeki çıkışları vatandaşı tedirgin ederken, bu çıkışların daha ne kadar süreceği, Uzman isim Hatice Kolçak tarafından yapıldı. Kolçak, ons altın fiyatlarında mutlu eden haberlerin yakında geleceğini ifade etti.

Altında son 6 yılın en iyi performansı! Uzmanlar: Ons altın 3 bin dolara kadar yükselecek!

Altın 2023 yılının ilk çeyreğinde son 6 yılın en iyi performansını gösterdi. Ons altın ilk üç ayda yüzde 8 değer kazandı. Uzmanlar, 20 Mart’ta tarihi zirvesini yapan ons altının seyrine ilişkin önümüzdeki aylarda getiri potansiyelinin yüksek olduğunu belirtiyor.

Ons altın 2 bin dolar sınırını geçti! Gram altın bin 250 liraya tırmandı! Altında yükseliş sürecek mi?

Uluslararası borsalarda altın yeniden 2 bin dolar seviyesini aştı. Ons altın en yüksek 2 bin 22 dolar seviyesine tırmanırken, gram altın fiyatları da yükselişe geçti. Şu saatlerde gram altın bin 250 liradan işlem görüyor.

Altın yerinde durmuyor! 1 gram bile altını olan buz kesecek! Yeni rakamlar peş peşe açıklandı! Gram altın, ons altın...

Gram altın bu sabah saatlerinde tarihi zirveden döndü ve sert bir düşüş kaydetti. Altın yerinde durmuyor! 1 gram bile altını olan buz kesecek! Yeni rakamlar peş peşe açıklandı! Gram altın, ons altın...

Ons altın 1623 oldu! Yatırımcılar hüsrana uğradı! Altının üstünde kara bulutlar geziyor

Ons altın bugün 1623 dolar seviyesine kadar düştü. Bu seviye son 2,5 ayın en düşük seviyesi olarak kaydedildi. Altın fiyatlarının düşmesi ile yatırımcılar hüsrana uğradı.

ons altın Haberi

ons altın

Altın fiyatları 12 Ekim Çarşamba günü de araştırılıyor. Altının gram fiyatı güne nasıl başladı? Gram altın ve Ons, fiyatı ne kadar? soruları yanıtlarını arıyor. İşte güncel altın fiyatları…

12 EKİM GRAM ALTIN NE KADAR? 

Altın yükselecek mi? Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 12 Ekim Çarşamba günü altın fiyatlarına dair yaşanan her değişiklik büyük bir merakla araştırılıyor. Haftanın üçüncü gününde yani 12 Ekim Çarşamba gününde Altın fiyatları dolar ve ABD Hazine tahvil getirilerindeki artış ile Perşembe günü açıklanacak olan TÜFE’nin öncesinde üst üste beşinci seansta da düştü. Haftanın beş işlem günü düşüş eğiliminde hareket eden altının ons fiyatı, şu anlarda yüzde 0,2 artışla 1.670 dolardan işlem görüyor. Geçtiğimiz gün, ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde...