28 / 03 / 2024

ONS İncek iletişim

ONS İncek iletişim

Gayrimenkul sektöründeki yatırımları artırmayı hedefleyen 10. Gayrimenkul Fuarı Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan ONS İnşaat, Ankara'nın gözde projelerinden ONS İncek'i Körfez yatırımcılarına tanıttı.

Çankaya Rotary Kulübü 50. yıl kutlamasını Ons İncek'te gerçekleştirdi!

ONS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Enis Güray Rotary Kulübüne destek veren ve bu özel geceye katılım gösteren davetlilere teşekkürlerini iletti.

ONS İncek, Dünya Mimarlık Festivali'nde ödül aldı!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri European Property'ta Türkiye'yi temsil eden ONS İncek Residence, birçok ödülün de sahibi oldu. Katar'dan Avustralya'ya ABD'den Hong Kong'a birçok projenin arasında Türkiye'yi temsil etti.

ONS İncek iletişim bilgileri!

Dairelerin 308 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu ONS İncek Residence projesi, 41, 43 ve 45 katlı 3 bloktan meydana geliyor. ONS İncek iletişim bilgileri şu şekilde...

ONS İncek telefon numarası!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks daire tiplerinden oluşan ONS İncek telefon numarası şu şekilde: 444 66 74. Projede banka kredisi kullanılıyor...

ONS İncek iletişim!

ONS İnşaat projesi olarak Ankara İncek bölgesinde hayata geçirilen ONS İncek iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 66 74. Projede başlangıç fiyatı 308 bin TL olarak belirlendi...

ONS İncek fiyat!

İçerisinde toplam 992 adet daire bulunan ONS İncek fiyat listesine göre daireler 308 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Rinnova İncek iletişim!

Rinnova İncek iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Prokar Yapı imzasıyla Ankara İncek'te inşa edilen projede teslimler 2019'da gerçekleştirilecek.

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri!

Akfen İncek Loft projesi Ankara Gölbaşı 'nda 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim!

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen projede 1.199 daire ve 44 ticari ünite bulunuyor.

İncek Loft Rezidans iletişim!

İncek Loft Rezidans iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen projede 1.199 adet daire yer alıyor.

Gölbaşı İncek Loft satış ofisi iletişim!

Gölbaşı İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan projede 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

İncek Loft satış ofisi iletişim!

İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 telefon numarasını arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

İncek Loft Ankara iletişim bilgileri!

Dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösteren İncek Loft kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor. İşte İncek Loft Ankara iletişim bilgileri...

Akfen Loft İncek Ankara iletişim!

Akfen Loft İncek Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesi Ankara’da inşa ediliyor.

Akfen İncek Loft projesi iletişim!

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor.

Ankara İncek Loft Evleri iletişim!

Ankara İncek Loft Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Ankara İncek Loft Evleri ‘nde 1+1’den 6,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Akfen İnşaat İncek Loft iletişim!

Akfen İnşaat İncek Loft iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden oluşan proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

İncek Loft Ankara satış ofisi iletişim!

İncek Loft Ankara satış ofisi iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede teslimler Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Ankara Kent İncek iletişim!

Ankara Kent İncek iletişim için 0312 219 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 850 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin 36 ay içerisinde yapılması öngörülüyor.

ONS İncek iletişim Haberi

ONS İncek iletişim

Gayrimenkul sektöründeki yatırımları artırmayı hedefleyen 10. Gayrimenkul Fuarı Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan ONS İnşaat, Ankara'nın gözde projelerinden ONS İncek'i Körfez yatırımcılarına tanıttı.


Türkiye’nin değerli projelerine imza atarak yabancı yatırımcının özellikle de Körfez ülkelerinin gözdesi olan ONS İnşaat, Ankara’da hayata geçirdiği ONS İncek projesi ile ‘10. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nde Körfez yatırımcılarıyla buluştu. 


Ankara’da hemen tapu veren ender projelerden biri olma niteliği ile yabancı yatırımcının Ankara’da en çok tercih ettiği proje olma özelliğine sahip ONS Şirketler Grubu İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay,  projelerinde uluslararası kalite standartlarına önem verdiklerini bu nedenle de yerli yatırımcının yanı sıra yabancı yatırımcıların da projelerine yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.  


Ankara markasını yakından tanıyan ve kentin yaşam deneyimine sahip elçiliklerin de projelerine büyük ilgi göstererek münferit yabancı alımlarının...