19 / 04 / 2024

onur gizer

onur gizer

İngiliz küçük ev aletleri üreticisi Morphy Richards Türkiye pazarında 5 yılda en fazla satan ilk beş marka arasına girme hedefiyle geldi.

Onur Öztürk İnşaat Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Öztürk İnşaat Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ramazan Onur Öztürk tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak mal paylaşımı yapmadı!

2011 yılında evlenen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çifti haklarında asılsız haber yapan gazeteciye dava açtı Çiftin dilekçesinde, dava dilekçesinde, “Tuba Saylak, Onur Saylak’a ihanet etmemiştir. Boşanmak için vekalet vermemişlerdir. Mal paylaşımında bulunmamışlardır” ifadeleri yer aldı...

Onur Park Life İstanbul'da 120 ay 0,44 faiz avantajı!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Onur Park Life İstanbul'da yüzde 5 peşinat, 0,44 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme avantajı sunuyor.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak mallarını paylaştı!

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşanıyor. Temmuz 2011'de evlenen ve ikiz kızları olan oyuncu çift mal paylaşımında anlaştılar.

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Onur Park Life İstanbul’da çok özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan yüzde 5 peşinatlı, yüzde 20’si teslimde ödemeli, 0,69 oranlı ve 120 ay vadeli dev kampanya! Üstelik Mart ayına kadar geçerli!

Onur Durmuş: Yatırımcı rotayı gayrimenkule çevirdi!

Coordinat Bornova projesiyle inşaat sektöründe hedef büyüten DRC Grup'un Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılının inşaat sektörü açısından verimli bir yıl olduğunu belirterek, "Yatırımcılar, ekonominin dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, rotayı gayrimenkule, krizi

Onur Park Life İstanbul projesi 0,69 oranı ile 120 ay vade!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Onur Park Life projesinde 0,69 faizle 120 aya kadar vade!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Onur Park Life Evleri 399 bin TL'ye!

718 konutun yer aldığı Onur Park Life, konumuyla öne çıkıyor. Aile konseptiyle yatırımcıların gözdesi hâline gelen projede 2+1 dairelerin satış fiyatı 399 bin liradan başlıyor.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

onur gizer Haberi

onur gizer


Türkiye ortağı Giz-Pa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer de, "Türkiye, Avrupa'nın çoğu ülkesinde faaliyet gösteren Morphy Richards'ın birinci ülkesi olacak. Bu en fazla 5 yıl sürer" dedi.


BU yıl Giz-Pa ile küçük ev aletleri pazarına hızlı bir giriş yapan İngiliz Morphy Richards Türkiye pazarında 5 yılda en fazla satan ilk beş marka arasına girmeyi hedefliyor. Türkiye'nin 5 yıl içinde Morphy Richards'ın birinci ülkesi konumuna geleceğini de söyleyen Giz-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer, "Türkiye'deki genç nüfus hemen hemen tüm Avrupa'da faaliyet gösteren Morphy Richards'ın dikkatini çekti. Bu iş için 1.5 milyon dolarlık yatırımımız oldu. İlk yıl için 10 trilyon YTL...