19 / 04 / 2024

Onur Öngün kimdir

Onur Öngün kimdir

Yurt genelinde gayrimenkul yatırımları yapan Onursal Gayrimenkul AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, gayrimenkul değer artışında belediyenin etkisi olduğunu açıkladı.

Gayrimenkulde en hızlı büyüme Başkent'te olacak!

Başkent Ankara, son 10 yılda gayrimenkul sektöründe önemli atılımlarda bulundu. Onursal Gayrimenkul AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Ankara’daki gayrimenkul gelişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektöründe milat yaşanacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Öngün, ''Referandum sürecinden kazançlı çıkabilirsiniz'' dedi.

Ekonominin can simidi gayrimenkul sektörü!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Türkiye’deki ekonomik sıkıntıların çözülmesi için ‘can simidinin’ gayrimenkul sektörü olacağı belirtti.

Onur Öngün: Arapların altını Türkiye!

Yurt genelinde son dönemde Arap yatırımcıların gayrimenkul alımlarına yön veren Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “Emtiada altın nasıl güvenli liman olarak görülüyorsa, Araplar da Türkiye’yi güvenli liman olarak görüyor” dedi.

Onur Öngün: Ucuz konutun formülü askeri araziler!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Askeri araziler tamamen rant olarak görülmemeli. Altın değerindeki askeri alanlar modern şehirciliğin tüm kuralları ile kentlere nefis peyzaj ve yeni nesil yapılar olarak kazandırılmalı." dedi

Onur Öngün: Bekarlar konut ihtiyacını artırıyor!

Konut projelerinin büyük çoğunluğu geniş ailelerin tercih edebileceği metrekarelerde inşa edilirken, inşaat sektöründe bu arz-talep dengesinin bir süre sonra bozulabileceği konusunda endişeler var.

Emlakçılar Yasası gayrimenkul sektörünü profesyonelleştirecek!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin “Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var" yönündeki sözleri üzerine gayrimenkul sektörünün profesyonelleşmesini sağlayacağını ifade etti.

Onur Öngün: 2016'da en çok arsa yatırımı kazandıracak!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış istatistiklerine göre geçen yıl Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Onur Öngün'e göre, 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.

Onur Öngün: Çankaya gayrimenkulde değer kaybediyor!

Başkent Ankara'da yeni konut projeleri değerine değer katarken, nüfusun önemli bölümünü barındıran ve Çankaya'da yoğunlaşan çoğu 30-40 yıllık 3-4 katlı eski yapılar özellikle son 10 yıldır aynı fiyat aralığında kaldı.

Onur Öngün: Dünyaya gayrimenkul ihraç edeceğiz!

Yabancılara gayrimenkul satışının ‘döviz kazandırıcı hizmet’ kapsamına alınabileceğinin açıklanması, sektörün hedeflerini iki katına çıkardı. Öngün, 2015 yılında ‘20 bin konut, 5 milyar dolar gelir’ hedefine 10. ay itibariyle yaklaşıldığını söyledi.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul fiyatlarını arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir.

Onur Öngün: Konut sektörü yıl sonunda daralacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre konut satışları eylülde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,1 oranında düştü.

Doğu ve Güneydoğu'da gayrimenkul değeri düştü!

DOĞU ve Güneydoğu’da son dönemde artan terör olaylarıyla birlikte bölgedeki gayrimenkul değerleri de dibe vurdu. 7 Haziran seçimlerinden sonra gayrimenkul değerleri Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü.

Kur artışı yabancı gayrimenkul yatırımcısını Türkiye'ye çekti!

Yılbaşından beri yüzde 26 değer kazanan dolar, yabancı gayrimenkul yatırımcısını Türkiye’ye çekti. Yabancı yatırımcı, piyasalardaki sıkıntı nedeniyle dövizdeki artışa rağmen gayrimenkul fiyatının artmamasını fırsat bildi.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Meltem Taylan Aydın kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kaç yaşında? Meltem Taylan Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Topaç Kimdir?

Onur Topaç kimdir? Onur Topaç’ın mesleği nedir? Onur Topaç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Öngün kimdir Haberi

Onur Öngün kimdir


Belediye yönetimlerinin başarılı olduğu kentlerde gayrimenkul daha fazla değeleniyor. Yurt genelinde gayrimenkul yatırımları yapan Onursal Gayrimenkul AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün konu hakkında bazı açıklamalar yaptı. 

Öngün, belediyelerin çalışma temposunun yüksek olması, halkın isteklerine uygun hareket etmesi, kenti sıkışıklıktan kurtaran çözümler üretmesi, yatay mimariye yön vermesi gibi çok sayıda unsurun, birikimlerini gayrimenkule yatıranları doğrudan etkilediğini söyledi. 

Öngün sözlerine şöyle devam etti; “Belediye başkanlarının hizmet verdikleri yöreyi zenginleştirmeleri için öncelikle yaşamı rahatlatmaları gerekiyor. Kentin ihtiyaçlarını, halkın talepleri doğrultusunda karşılamalılar ki bölgenin yaşanılabilirliği, değeri ve imajı yükselsin. Çok küçük bir örnek vermek gerekirse, kısa süre önce göreve gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Tuna’nın toplu taşımada 24 saat uygulaması bile Başkent’in uzak lokasyonlarında toprak değerini artıracak. Kentleri, belirli noktalar yerine çoklu...