23 / 04 / 2024

Onur Öngün

Onur Öngün

Türkiye’ye yabancı yatırımcı çeken en önemli meslek gruplarından gayrimenkul yatırımcıları, ihracatçıya verilmesi planlanan yeşil pasaporta kendilerinin de dahil edilmesini istiyor.

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

Onur Öngün: 10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak” dedi.

Onur Öngün: Türkiye'nin performansını arttırması gerekiyor!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Türkiye'nin geldiği noktayı ve sonrasındaki planlarının ne şekilde olması gerektiğini vurguladı.

65. Hükümet, Ankaralı iş adamlarına umut verdi!

Uzun yıllar Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapan Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında kurulan 65’inci hükümet, Ankaralı iş adamlarına gelecek için umut verdi.

Rusya krizi gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Onur Öngün, Rus yatırımcıların Türkiye’ye karşı tepkisinin hemen olmasa da gelecek dönemlerde konut sektöründe de kendini gösterebileceğini ancak, bu tepkinin beklenen ölçüde sert ve hızlı gerçekleşmeyeceğini kaydetti.

Ankara'daki inşaat sektörü dünya başkentleriyle yarışır durumda!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün yatırımcıya tavsiyelerde bulundu. Öngün, gayrimenkule yatırımın her zaman kazanç sağlayan bir araç olduğunu belirtti

Onur Öngün: 2016'da en çok arsa yatırımı kazandıracak!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış istatistiklerine göre geçen yıl Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Onur Öngün'e göre, 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.

Gayrimenkul sektörü rekor bekliyor!

1 Kasım seçimlerinin ardından tek başına iktidarın sektöre ilaç gibi geldiğini vurgulayan gayrimenkul uzmanları, hükümetin ‘ilk 100 gün’ programında sektöre yönelik net adımlar atması durumunda gelecek yılın ‘rekorlar yılı’ olabileceği görüşünde.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, seçim sonucunun gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 oranına artırabileceğini söyledi.

Gayrimenkul alana müjde!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir. Öngün, Bu geçiş döneminde risk alarak yatırım yapanlara adeta ‘büyük ikramiye’ vurdu" dedi.

Onur Öngün: Gayrimenkule yatırım artar

Hükümet kurma sürecinin sorunsuz olması halinde gayrimenkul yatırımlarının yüzde 30 -40 dolaylarında artabileceğini savunan Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, şu noktalara dikkat çekti.

Senetle ev almak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda artan senetli satışlar ticarette 'güven' dönemini yeniden başlatırken, uzmanlar konut satışlarını kolaylaştırmak için yapılan senetli satışlarda mağduriyetler yaşanmaması için yeni ev alacakları uyarıyor.

Onur Öngün: Gayrimenkul ekonomide en güvenli liman!

Emlak uzmanları küçük yatırımcıların sırtından büyük kazançlar elde etmek isteyen fırsatçılara karşı en güvenli limanın halen gayrimenkul olduğu görüşünde.

Onur Öngün: Resmi emlakçılarla muhatap olunmalı!

Gayrimenkul dolandırıcılığında, her geçen gün yeni yöntemler gelişiyor. Türkiye’den arsa alan ancak yurt dışında yaşayanlar ile uzun süre arsalarında işlem yapmayanları gözüne kestiren dolandırıcılar, kıymetli arsaları sahte evrakla satıyorlar.

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Reel sektörden şok uyarı: Döviz kıtlığı devam ederse fabrikalar kapısına kilit vuracak, seri iflaslar gelecek!

Seçimler öncesi döviz kurlarının ekonomik önlemlerle baskılanması, sanayici ve ihracatçıları isyan ettirdi. Dövize erişimin giderek zorlaşması reel sektör üzerinde maliyet baskısı yaratırken, sanayiciler bir an önce finansal döngünün bir an önce normalleşmesini istiyor.

Onur Topaç Kimdir?

Onur Topaç kimdir? Onur Topaç’ın mesleği nedir? Onur Topaç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi kuruldu!

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gönül tarafından kuruldu.

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Onur Eraydın ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar’da  11 milyon  TL sermaye bedeli ile Murad Özgür Eraydın Doğan Güneş  ve Mustafa Onur Eraydın tarafından kuruldu.

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Esrüngün tarafından kuruldu.

Onur Öngün Haberi

Onur Öngün

Ortadoğu ile Ukrayna, Rusya başta olmak üzere çok sayıda Avrupa ülkesindeki yabancı yatırımcıları yurdun farklı noktalarındaki gayrimenkullerle tanıştıran Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, kendilerinin ciddi döviz girdisi sağlamanın ötesinde yabancıya “sürdürülebilir döviz” getiren kapı açtıklarını kaydetti.


Onur Öngün, son birkaç yıl içinde Çanakkale, Sapanca, Trabzon, Mersin gibi lokasyonları ciddi yabancı alıcılarla tanıştırdıklarını ifade ederek, şunları söyledi:


“Biz bu süreçte en büyük ihracatçılardan bile fazla ülkeye döviz kazandırdığımızı düşünüyoruz. Yabancı yatırımcı geliyor, Türkiye’nin önünü açık gördüğü için ciddi bütçelerle gayrimenkul yatırımı yapıyor. Ama sadece almakla kalmıyor. Kendisi buranın değerlenmesi için üst yapı yatırımlarına da başlıyor. Aynı zamanda hayatını burada idame ettiren yabancı, kendi ülkesinde kazandığını günlük yaşamı için burada harcıyor. Bu aşamada ülkeye sürekli döviz girişi sağlanıyor.”


Türkiye’de ne...