23 / 04 / 2024

Onur Park Life İstanbul

Onur Park Life İstanbul

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Onur Park Life İstanbul'da Ağustos'a özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan Ağustos ayına özel kampanya! Onur Park Life İstanbul, Ağustos ayına özel kampanyasında 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399.000 TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor.

Onur Park Life İstanbul'da 3.500 TL taksitle!

Onur Park Life İstanbul Projesi, yüzde 25 i peşin yüzde 25 i vade farksız taksitle, geri kalanını teslimde öde avantajı sunuyor! 3 bin 500 TL taksitle ev sahibi olunuyor.

Onur Park Life İstanbul'da şimdi al teslimde öde kampanyası!

Onur Park Life İstanbul yatırım değeri yüksek, zengin içerikli cadde dükkanlarını 299.000 TL den başlayan fiyatlarla, şimdi al teslimde öde seçenekleriyle satışa sunuyor. Projede yer alan dükkanlar 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.

Onur Park Life İstanbul projesinin yüzde 20’si satıldı!

Bahçeşehir’in hemen yanı başında yer alan Onur Park Life İstanbul Projesi’nin yüzde 20’si lansman döneminde sahiplerini buldu. Onur Park Life İstanbul Projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Onur Park Life İstanbul yaşam tarzınızı değiştiriyor!

Onur Beton güvencesiyle hayata geçecek olan Onur Park Life İstanbul’un proje lansmanı gerçekleşti. Onur Park Life İstanbul, projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Onur Life 180'de hemen tapu hemen teslim!

Pendik Onur Life 180 projesinde yaşam başlıyor. Projedeki konutların satış süreci devam ediyor.

Onur Life 180'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Pendik'te inşa edilen Onur Life 180, Onur inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.

Onur Life 180 nerede?

Pendik Onur Life 180'de satış süreci devam ediyor. Projedeki konutların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Onur Life 180'de yüzyılın fırsatı!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 konutun satış süreci devam ediyor.

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları!

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların satış süreci devam ediyor.

Onur Life 180 fiyat listesi!

Onur Life 180 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 konutun satışı devam ediyor.

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Onur Park Life İstanbul Haberi

Onur Park Life İstanbul

22-24 Kasım tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarında Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle katıldı. 

Açılışını Azerbaycan Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Başkanı Kerem Hesenevov ’un yaptığı fuara Türkiye’den de pek çok önemli marka ve GYODER de katılıyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İhami Aliyev fuar ziyaretinde Onur Park Life İstanbul projesiyle de yakından ilgilendi. Türkiye’den de önemli isimlerin yer aldığı fuar, Azerbaycan’ın 2016 yılındaki tek sektörel gayrimenkul organizasyonu olma özelliğini taşıyor.


Onur Park Satış Müdürü Deniz Ağaç, ‘ Azerbaycan, son 5 yıldır Türk gayrimenkul sektörü için kurtarıcı pazarların başında geliyor. Bu nedenle Azerbaycan bizim için önemli. Projemizin yatırımcılardan gördüğü ilgi ise bizi memnun etti.’ dedi.


Detaylı Basın Bilgisi İçin:

Tel: 0212 466 43 35

www.irmakpr.com