17 / 04 / 2024

Onur Selamet

Onur Selamet

Dozaj Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Onur Selamet tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Saraçlar Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Onur Park Life Evleri 399 bin TL'ye!

718 konutun yer aldığı Onur Park Life, konumuyla öne çıkıyor. Aile konseptiyle yatırımcıların gözdesi hâline gelen projede 2+1 dairelerin satış fiyatı 399 bin liradan başlıyor.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Onur Park Life İstanbul'un ilk etabı 2018'de teslim!

Onur Park Life İstanbul, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Küçükler Satranç Turnuvasına katılan velilere hafta sonuna özel bir kampanya düzenledi…

Onur Öngün: Arapların altını Türkiye!

Yurt genelinde son dönemde Arap yatırımcıların gayrimenkul alımlarına yön veren Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “Emtiada altın nasıl güvenli liman olarak görülüyorsa, Araplar da Türkiye’yi güvenli liman olarak görüyor” dedi.

Onur Park Life İstanbul ile yeni bir hayata açılın!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Onur Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Onur Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Muhammet Sait Gayberi tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Onur Öngün: Ucuz konutun formülü askeri araziler!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Askeri araziler tamamen rant olarak görülmemeli. Altın değerindeki askeri alanlar modern şehirciliğin tüm kuralları ile kentlere nefis peyzaj ve yeni nesil yapılar olarak kazandırılmalı." dedi

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Onur Park Life İstanbul projesinde dev kampanya!

Onur Park Life İstanbul, bu çok özel kampanyasıyla 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399 bin TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor!...

Bursa Selamet Mahallesi'ndeki 7 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresinde kamulaştırdığı 7 binanın yıkımıyla okulun mekan kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor.

Esenyurt Onur Park Life İstanbul fiyat!

Esenyurt Onur Park Life İstanbul fiyat listesi 345 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Esenyurt Onur Park Life Evleri fiyat!

Esenyurt Onur Park Life Evleri fiyat listesi 345 bin TL'den başlayarak değişiyor. Onur Park Life projesinin birinci etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life'ta metrekaresi 2 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla!

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.

Onur Selamet Haberi

Onur Selamet

Dozaj Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Onur Selamet tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Dozaj Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Dozaj Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İOSB Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, Saraçlar Sanayi Sitesi, 6 Blok Sokak,...