28 / 03 / 2024

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Terörün amacına ulaşmasını engelleyen halk, daha modern ve lüks bir yaşama kavuşmaya hazırlanırken, artan arsa fiyatları ve değerlenen gayrimenkul sayesinde kazançlı da çıkacak.

Gayrimenkul sektörü rekor bekliyor!

1 Kasım seçimlerinin ardından tek başına iktidarın sektöre ilaç gibi geldiğini vurgulayan gayrimenkul uzmanları, hükümetin ‘ilk 100 gün’ programında sektöre yönelik net adımlar atması durumunda gelecek yılın ‘rekorlar yılı’ olabileceği görüşünde.

Onur Öngün: Yeni döneme Çinli milyarderler damga vuracak!

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti. Gayrimenkul uzmanları, özellikle Çinli yatırımcılarla gerçekleştirilebilecek işbirlikleriyle yapılabileceği görüşünde.

Gayrimenkul sektöründe beklenti arttı!

Haziran’da gerçekleşen seçimlerin ardından durgun bir geçiş dönemi yaşayan gayrimenkul sektörü, sandıktan yeniden ‘tek başına iktidar’ çıkmasıyla beklentilerini artırdı.

Gayrimenkul sektörü 1 Kasım'ı bekliyor!

Eylül ayında ciddi bir düşüş yaşadı ve geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20.1 oranında geriledi. Uzmanlar, 1 Kasım’da ortaya çıkacak siyasi tabloya göre gayrimenkul piyasalarının yeniden şekillenebileceği görüşünde.

Doğu ve Güneydoğu'da gayrimenkul değeri düştü!

DOĞU ve Güneydoğu’da son dönemde artan terör olaylarıyla birlikte bölgedeki gayrimenkul değerleri de dibe vurdu. 7 Haziran seçimlerinden sonra gayrimenkul değerleri Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü.

Gayrimenkul ekonomik dalgalanmalardan etkilenmiyor!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: “Böyle dönemlerde küçük yatırımcıları ‘silkelemek’ isteyen fırsatçılar çıkar. Parası olanlar spekülatörlerin ekmeğine yağ sürmesin, yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirsin” dedi.

Gayrimenkul gelecekte en güvenli liman olacak!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: “Fiyatların yükselmesine rağmen konut satışlarının artması gayrimenkulün gelecekte de en güvenli liman olacağını gösteriyor” dedi.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Erıch Beetz ve Sedat Müştak ortaklığında kuruldu.

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Merve Çelebi tarafından kuruldu.

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlkem Şahin tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yalçın Kılınçarslan tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

DAP Gayrimenkul, alınan Yönetim Kurulu Kararı ile Riskin Erken Saptanması Komitesi, Denetim Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi kurdu. 

Wonder Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Wonder Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ve Sanayi Limited  Şirketi Beyoğlu’nda 10  bin TL sermaye bedeli ile Bülent İşyar tarafından kuruldu.

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Mustafa Merter tarafından kuruldu.

Bkt Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bkt Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Berke Merter ortaklığında kuruldu.

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün Haberi

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sonrası terörden temizlenen bölgelerin yeniden inşası için hazırlıklar başladı. Terörün amacına ulaşmasını engelleyen halk, daha modern ve lüks bir yaşama kavuşmaya hazırlanırken, artan arsa fiyatları ve değerlenen gayrimenkul sayesinde kazançlı da çıkacak.

Operasyonların hemen başında yöredeki halkı arsalarını “öldü fiyatına” satmamaları, düşen fiyatların terör örgütünün oyunu olduğu konusunda uyardıklarını hatırlatan Onursal Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, bugün gelinen noktada arsalarını ve evlerini ellerinde tutan Sur, Cizre, Silopi gibi yöre halkının gayrimenkullerinin değerinin operasyonlar öncesinin üstüne çıktığını kaydetti.

Öngün, terörün Türkiye Cumhuriyeti karşısında dün olduğu gibi bugün de boyun eğeceğini vurgulayarak, şunları söyledi:


“Türkiye her zorluğun altından birlik, beraberlikle çıkar. Bu Güneydoğu’da da böyle, büyük şehirlerde de böyle… Güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonları, Güneydoğu’yu terör örgütünden temizledi. Hain oyunlardan...