29 / 03 / 2024

Op. Dr. Altınok Öz kartal kentsel dönüşüm

Op. Dr. Altınok Öz kartal kentsel dönüşüm

Kartal Kent Konseyi Başkanı Demet Songurtekin, Kadın Meclis Başkanı ve üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Başkan Altınok Öz: “ Benim varlığım Kartal için önemli bir avantajdır. Dönüşümde mütevazı değiliz.”dedi.

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi.

Kartal Bağlar Sitesi'nin temeli atıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartallı vatandaşları olası bir depreme karşı korumak amacı ile hayata geçirdiği “Deprem, Yerinde ve Kentsel Dönüşüm” çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi'nden 496 bin TL'lik tapu ödemesi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Belediye, tapusunu alan vatandaşlara 3 haftada 496 bin TL ödedi..

Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binasında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binası olacak olan alanda incelemeler yaptı.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Op. Dr. Altınok Öz kartal kentsel dönüşüm Haberi

Op. Dr. Altınok Öz kartal kentsel dönüşüm

Başkan Altınok Öz; Kartal Kent Konseyi Başkanı ve Üyeleriyle makamında bir araya geldi. 

Kartal Kent Konseyi Başkanı Demet Songurtekin, Kadın Meclis Başkanı ve üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.  Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Altınok Öz: “ Benim varlığım Kartal için önemli bir avantajdır. Dönüşümde mütevazı değiliz.”dedi.

“Dönüşüm konusunda asla mütevazı olamayız”

Ziyarette Kartal’ın bir sanayi kenti olduğunu ve 1992 yılında Kartal’ın Anadolu Yakası’nın merkezi ilan edildiğini, 1/100 binlik planlarda karar verildiğini belirten Başkan Altınok Öz Kartal’da dönüşüm konusunda mütevazı olmayacaklarını önemle belirterek şöyle konuştu: “Kartal bir sanayi kentiydi. Daha doğrusu 1947 yılında İstanbul’a yakın ama İstanbul’un dışında olması nedeniyle sanayi bölgesi ilan edildi. Daha sonra onların oluşturduğu alanda fabrikaların, emekçilerinin oluşturduğu planlanmayan yerleşimler oluştu. Dolayısıyla Kartal iki...