18 / 04 / 2024

Op. Dr. Tezcan Sezgin hastane

Op. Dr. Tezcan Sezgin hastane

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tezcan Sezgin, yeni hastanenin bu yıl sonuna doğru tamamlanacağını söyledi. Sezgin, mevcut hastanenin ise bazı birimlerle 24 saat hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Kenan Kalı: İzmir'de konut açığı var!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut sektörünü değerledi. Kalı, bölgede konut açığının devam ettiğini belirtti.

Altınok Öz: Yunus Mahallesi bu planla dönüşmez!

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Kentsel dönüşümde dikkat edilmesi gereken noktalar!

'Deprem Dönüşüm' konusunda Çavuşoğlu Sanayi Sitesi sakinleriyle Kartal Belediyesi Meclis salonunda bir araya gelen Başkan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, dönüşüm süreci hakkında bilgi verdi ve vatandaşların dikkat etmesi gereken noktalara dikkat çekti

MyWay Alsancak Deluxe kentsel dönüşümde örnek olacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını belirtti.

YTÜ öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Kartal için hazırladıkları toplam 40 mimari projeyi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sundu.

Bursa Harmancık'a ilköğretim okulu müjdesi!

Bursa Harmancık’a ilköğretim okulu ve halk eğitim merkezi yapılmasına ilişkin protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Op.Dr. Bülent Cihantimur arasında imzalandı.

Van'a şehir hastaneleri projesi geliyor!

Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, Şehir Hastaneleri Projesi'nin sürdüğünü söyleyerek, bu kapsamda Van'da da Şehir Hastaneleri Projesi'nin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Kartal'da 17 metruk bina yıkılacak!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yaptığı açıklamada “Yaptığımız incelemeler sonrasında Kaymakamlık ve Belediyemizin işbirliğiyle bu binaların yıkım kararını daha önce vermiştik. Bu kapsamda 17 metruk binanın daha yıkımını gerçekleştireceğiz" dedi

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Afet Odaklı Çalışmalar” ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “Kentsel Dönüşüm Projeleri” toplantısına katıldı.

Altınok Öz: Biz kentsel dönüşümü çok iyi biliyoruz!

Kartal Hürriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Sinan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Yücel Süslü, Önder Turmuş da hazır bulundu.

Kenan Kalı: İnşaat sektörü 2017'de parlayacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2016 yılının Türkiye'de bir dönüm noktası olduğunu, bu süreçlerin geride bırakılmasıyla birlikte 2017'den daha umutlu olduğunu söyledi.

2017 Kartal projelerinin yılı olacak!

Helis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ile Hurdacılar Yapı Kooperatifi Eski Başkanı Nail Öncül Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Op. Dr. Tezcan Sezgin hastane Haberi

Op. Dr. Tezcan Sezgin hastane

Çanakkale’ye yaklaşık 2 ay önce atanan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tezcan Sezgin, gazetecilerle bir araya geldi. Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Sezgin, "Yeni hastanen Kasım 2015’te bitirilmesi hedefleniyor. Kaba inşaatı yüzde 75 civarında. Toplam inşaat yüzde 25 civarında tamamlandı. Kaba inşaatı bittikten sonra ince işçiliği daha hızlı devam ediyor. Yeni hastanede yeni klinikler açacağız. Çanakkale’nin ciddi bir sevk oranı var. Bakanlıkta da gözle görülür boyutta. Balıkesir’de çalıştığımız zaman da Çanakkale’de ciddi oranda hasta geliyordu. Kalp damar hastalıklarındaki hastaların yüzde 30 civarındaki Çanakkale’den gelen hastalardan oluşuyordu. Çanakkale’nin nüfus yapısını inceledikten sonra şöyle bir karar aldık. Çanakkale daha çok orta yaş nüfus yapısına sahip. Yaşlı nüfusu de diğer illere göre biraz daha fazla. Bu da hangi konularda sağlık...