19 / 04 / 2024

Opal Bina İnşaat iletişim

Opal Bina İnşaat iletişim

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Adem Dede, Burak Dede ve Serhat Dede ortaklığında kuruldu.

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gürbüzkol tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

İstanbul Tuzla'da bina inşaatı yaptırılacak! 10 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Vakıflar Umum Müdürlüğüne ait olan İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, Manastır Mevkiinde yer alan tarlada bina inşaatı yaptırılacak. İşte detaylar...

Çelikoğlu Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çelikoğlu Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Brt Sade Bina İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Brt Sade Bina İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Sade tarafından kuruldu.

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hannarici tarafından kuruldu.

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Azız Nıckzad, Mehdı Bagherzadeh ve Mojgan Nıckzad tarafından kuruldu.

Taş bina inşaat maliyeti 2022!

Taş bina inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş bina inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş bina inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş bina inşaat maliyeti 2022...

Bina inşaat maliyet bedelleri cetveli 2022!

2022 yılında geçerli sayılacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. İşte bina inşaat maliyet bedelleri cetveli 2022...

2022 bina inşaat maliyet bedelleri cetveli!

2022 yılında geçerli olacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belirlendi. İşte 2022 bina inşaat maliyet bedelleri cetveli..

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Adem Dede, Burak Dede ve Serhat Dede ortaklığında kuruldu.

Opal Bina İnşaat iletişim Haberi

Opal Bina İnşaat iletişim

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Adem Dede, Burak Dede ve Serhat Dede ortaklığında kuruldu.

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Mevzuata aykırı olmayan ve gerekli yerlerden izin almak kaydıyla Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...