26 / 04 / 2024

opetin yeni merkezi

opetin yeni merkezi

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından ÖzakGYO'nun. Alaşehir'de tamamladığı Bulvar 216'nın projesinin tüm kiralanmalarının tamamlanmasının ardından 31 bağımsız bölümden oluşan ofislerinin tamamı Koç Grubu iştiraklerinden Opet Petrolcülük'e satıldı

Toya Park Topkapı ön talep topluyor! Yeni proje!

Toya Park projesi, Toya Yapı imzasıyla , şehrin yeni karma yaşam projesi olarak, İstanbul’un yeni merkezi lokasyonu Topkapı’da yükselecek.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Otel yatırımına Galataport dopingi!

Türkiye'nin en çok konuşulan projelerinden olan Galataport'un açılması için artık gün sayılıyor. Galataport'un kentin yeni merkezi olması hedefleniyor. Turizme doping etkisi yâpması beklenen proje daha açılmadan çevresindeki otel yatırımlarını hareketlendirdi.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

HOM Design Center İçten Konuşmalar etkinliği düzenlendi!

Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul bünyesinde bulunan, tasarım dünyasının yeni merkezi HOM Design Center’ın ev sahipliğini yaptığı “İçten Konuşmalar” etkinlik serisinin üçüncüsü düzenlendi. 

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Yandex Moskova'da 145 milyon dolarlık arsa aldı!

Rusya'nın teknoloji devi Yandex, Moskova'nın merkezindeki 'Kosıgina' sokağında yeni merkezi için 145 milyon dolarlık arsa satın aldı.

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Atatürk Havalimanı'nın kapanış süreci kesinleşti!

Dünya havacılığının yeni merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim'de açılması için çalışmalar sürerken İstanbul Yeni Havalimanı'na transfer programı da kesinleşti. 

opetin yeni merkezi Haberi

opetin yeni merkezi

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından ÖZAK GYO'nun Ataşehir'de Bulvar 216, OPET petrolcülüğün genel merkezi oldu. 

Ataşehir'deki ödüllü proje Bulvar 216'nın, tüm kiralanmalarının tamamlanmasının ardından, 31 bağımsız bölümden oluşan ofislerinin tamamı Koç Grubu iştiraklerinden OPET Petrolcülük'e satıldı. 


Ofis ve perakende alanlarıyla karma bir proje olan Bulvar 216 tam bir yeni nesil yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Düşey ve yatay konumlanmış çok iyi entegre olmuş bir bina olan Bulvar 216'da, insanların yaşamlarında ihtiyaç duyabileceği her türlü gereksinim yerini aldı ve kiralamalar tamamlandı. 


Aydınlık Gazetesi 


Bulvar 216 Ataşehir satış ofisi

Telefon: +90 216 688 34 26

Web Adresi: