27 / 04 / 2024

Optima Global Mühendislik iletişim

Optima Global Mühendislik iletişim

Optima Global Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ahmet Gülkılık tarafından kuruldu...

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Özdemir tarafından kuruldu.

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Birlik tarafından kuruldu.

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Koru Global Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Koru Global Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Serkan Cesur tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Ekol Global Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Global Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aksu tarafından kuruldu.

İtal Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtal Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Avg Aez Grup Mühendislik Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avg Aez Grup Mühendislik Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Kenan Uygur ve Aez Global Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sungur Ariç tarafından kuruldu.

Atlas Global Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Global Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jamıleh Moradı Nejad tarafından kuruldu.

Novatech Global Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Novatech Global Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kandemir tarafından kuruldu.

Global Geoteknik Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Geoteknik Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Büyükgökçe tarafından kuruldu.

Optima Global Mühendislik iletişim Haberi

Optima Global Mühendislik iletişim

Optima Global Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ahmet Gülkılık tarafından kuruldu...

Optima Global Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
 A. Yurt içi ve yurt dışı her türlü inşaat mühendisliği ve mimari projelerin yapılması, yönetilmesi veya yaptırılması amacıyla her türlü mühendislik, mimarlık ve müşavirlik, teknik hizmetlerinin verilmesi ve alınması. Bu bağlamda, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, karayolları, demiryolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı, mağaza, pazar, işyeri,...