25 / 04 / 2024

Ora İstanbul Alışveriş ve Eğlence Merkezi

Ora İstanbul Alışveriş ve Eğlence Merkezi

Aralarında Darty, Vodafone, Beko’nun da olduğu birçok markanın mağazalarını kapattığı Ora’nın kapanmasında en büyük etkenin hava durumuna uygun olmayan mimari yapı ile yanlış zamanda açılması olduğu vurgulandı. 400 milyon dolarlık projenin yıllık 60 milyo

İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti!

Orjin ve Doğuş gruplarının ortaklığı ile 2007 yılında faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti. 

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri bir süre daha kırılgan olacak!

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara'daki Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 sorudan meydana gelen soru önergesi hazırladı..

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

Ora İstanbul Alışveriş ve Eğlence Merkezi Haberi

Ora İstanbul Alışveriş ve Eğlence Merkezi

 29 Ekim 2011’de açılan Ora, daha 1 yılını doldurmadan kapısına kilit vurmak üzere... Aralarında Darty, Vodafone, Beko’nun da olduğu birçok markanın mağazalarını kapattığı Ora’nın kapanmasında en büyük etkenin hava durumuna uygun olmayan mimari yapı ile yanlış zamanda açılması olduğu vurgulanıyor. Ora İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş.’nin yatırımı olan ve Atelier d’Art Urbain Architects’ın konsept mimarlığını yaptığı Ora’nın yöneticileri suskun kalmayı tercih ederken kışın soğuktan, yazın sıcaktan müşteri gelmediği için sıkıntı yaşayan diğer markaların da mağazalarını kapatacakları ifade ediliyor. Ora’da farklı kategorilerden 235 mağaza yer alıyor.


Sektör temsilcileri, Ora’nın ciddi sıkıntı yaşadığını belirtirken, “Mağazaların çoğu kapandı. Tüm dekorasyonunun bitirip açmayanlar var. Proje tam kışa girerken ve doluluk sağlanamadan açıldı. Kuzeye baktığı ve üstü açık olduğu için rüzgarı doğrudan alıyor. Sokak...