24 / 04 / 2024

ordu aybastı heyelan 2019

ordu aybastı heyelan 2019

Kriz Masası Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, "Heyelandan etkilenen vatandaşlarımız rahat edene kadar buradayız" dedi...

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 88 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ'den Ordu Aybastı'ya 88 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Aybastı projesinin ihalesini 28 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu Aybastı 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Ordu projesi detayları...

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Ordu Ünye'de heyelan tehlikesi: 2 ev boşaltıldı, 10 yapı tehlikeli!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelanlarda bir dairenin duvarı yıkıldı. 10 binanın tehlikeli alanda olduğu bildirilirken 2 daire boşaltıldı.

Ordu Aybastı'daki heyelandan yıkılan evlerin yeniden yapımı mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde yaşanan heyelanlar nedeniyle yıkılan evlerin yeniden yapılmasına ilişkin soru önergesi verildi. 

Ordu'da heyelan tehlikesi nedeniyle 36 daireli bina tahliye boşaltıldı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde sağanak yağış sonrası istinat duvarında hasar meydana gelmesi ve toprak kayması nedeniyle 36 dairenin yer aldığı bina tahliye edildi. 

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi yarın!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ordu aybastı heyelan 2019 Haberi

ordu aybastı heyelan 2019

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Aybastı ilçesindeki Sağlık Mahallesi'nde meydana gelen heyelandan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in talimatıyla kurulan kriz masasının çalışmalarını aksatmadan yürüttüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı'da yer alan habere göre; Kriz Masası Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda Aybastı'daki heyelandan dolayı meydana gelen su kesintisinin bir gün gibi kısa sürede giderildiği aktarılan açıklamada, dün itibarıyla Aybastı'nın 21 mahallesinde su sıkıntısının olmadığı söylendi.

Olgun, seyyar tuvalet, yeme içme ve diğer ihtiyaçlar için hazırlanan tüm ekipmanın bölgede hizmet verdiğini söyledi ve oluşturdukları sosyal tesislerde her akşam iftar yemeği ikramına düzenli devam ettiklerini belirtti. 

Olgun, şikayetlere sebep olan içme suyu arıtma tesisi tahliye hattının deplase çalışmasının bir-iki gün içinde bitirileceğini yeni tahliye hattı yapımının...