25 / 04 / 2024

Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi son durum

Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi son durum

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesinin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!

Erzurum İli Aziziye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan otopark, çay bahçesi ve engelsiz yaşam merkezini kiraya verirken, iki adet ticari arsayı satışa çıkarıyor.

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

Otopark Yönetmeliği ay sonunda yürürlükte!

2018 yılının Şubat ayında açıklanan ve ‘her daireye bir otopark’ yapılmasını zorunlu kılan Otopark Yönetmeliği'nin ay sonunda yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Ordu'da riskli yapılar 3 ay içerisinde yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ordu genelinde bulunan riski yapıların yıkımlarının 3 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

Otoparkın taahhüt edilenden az olması ve müteahhitin sorumluluğu!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için "Ayıplı ifa olarak otoparkın taahhüt edilenden az olması ve müteahhitin sorumluluğu" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Otopark Yönetmeliği resmen ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihinin 3 ay ertelendiğini duyurdu.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Otopark Yönetmeliği resmen ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihinin 6 ay ertelendiğini duyurdu.

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Ordu'ya 120 bin kitaplık kütüphane inşa edilecek!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 120 bin kitaplık kütüphane inşa edilecek. Hayata geçirilecek olan 120 bin kitaplık kütüphanede, öğrencilere çay, kahve, simit, kek gibi ücretsiz ikramlar yapılacak.

Otopark Yönetmeliği resmen ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihinin 3 ay ertelendiğini duyurdu.

Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi son durum Haberi

Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi son durum

Ordu Büyükşehir Belediyesi “Ayışığı Otoparkı ve Meydan Projesi”nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, otopark ve peyzaj düzenleme işine ara vermeden sürdürüyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın mayıs ayı sonuna kadar bitireceklerini belirttiği projede otopark alanı 484 araçlık kapasiteye çıkarılıyor. 

55 BİN KİŞİLİK BİR MEYDAN OLUŞUYOR 

Projenin tamamlandığında Altınordu ilçesinde büyük bir eksikliği gidereceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Ordu ilimizin en önemli sorunlarından biri şehir meydanı, miting alanı, büyük programların ve fuarların yapılmasına uygun bir alanın olmayışı idi. Yaptığımız çalışma ile Ayışığı Meydanı olarak bildiğimiz ve 110 araçlık otoparkı olan bu meydanımızı, 484 araçlık otopark, şehir ve miting meydanı, fuar alanı ve her türlü faaliyetin yapılabileceği bir alan hâline getireceğiz. Ordu’da otopark ihtiyacı var söylemlerine karşı yapılan...