25 / 04 / 2024

ordu boztepe bungalov evleri

ordu boztepe bungalov evleri

Arapların Karadeniz Bölgesi’ne ilgisini değerlendiren Ordu, turist kapma yarışına dahil oldu. Ordu’da Araplara özel turizm tesisleri yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Hedefimiz yılda 1 milyon turist” dedi.

Ordu'da bungalov evler yenileniyor!

Ordu'da özellikle kayak severler tarafından tercih edilen bungalov evler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonuna hazırlanıyor. 

Ordu Boztepe'deki 20 büfe kiraya veriliyor!

Ordu'nun seyir terası konumunda bulunan Boztepe’deki satış büfeleri gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonsra ihaleye çıkartılıyor.

Ordu'da yaylaların cazibesi bungalovlarla artırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'nda hayata geçirilen bungalovların ilgi görmesi ve turizme katkı sağlaması üzerine diğer yaylalara da 100'ün üzerinde bungalov inşa edecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Ordu'nun seyir terasına 20 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Boztepe'nin turistik cazibesinin artırılması için 20 milyon liraya hayata geçirilen seyir terası konumundaki Boztepe'yi ziyaret etti.

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı yükseliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 530 rakımlı Boztepe’de inşaatına başladığı “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Ordu Boztepe'ye 8 kilometrelik merdiven geliyor!

Ordu Boztepe'ye merdivenle çıkılabilmesi için proje hazırlandı. 12 bin 500 basamaklı merdivennin ihalesi yakında yapılacak.

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Ordu Boztepe'ye Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan 530 rakımlı Boztepe’ye, Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılması için çalışma başlattı.

ordu boztepe bungalov evleri Haberi

ordu boztepe bungalov evleri

Mayıs 2015’te açılan havalimanı Ordu’nun kaderini değiştiriyor. Ulaşım sorununu çözen il turizm atağına kalktı. Şehir, yeni liman, kayak tesisi ve otel projeleri ile yeni bir çehreye kavuşmaya hazırlanıyor. Ordu Belediyesi’nin davetlisi olarak katıldığımız toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ile bir araya geldik. ‘Havalimanı bizim ufkumuz açtı’ diyen Enver Yılmaz, Ordu’yu turizm şehri yapmak için çalışmalara başladıklarını dile getirdi ve şunları söyledi: “Bir yılda 3 tane 5 yıldızlı otel açılacak. Bunun yanında Araplara özel ahşap ve geniş odalı tesisler yapmaya başladık. Kayak tesisi yaptığımız Çambaşı bölgesi 35 tane bungalov ev yapacağız. Boztepe’de de 40 tane bu tip yapı planlıyoruz.”


Turizm tesisleri yaparken doğal dokuyu korumaya da...