24 / 04 / 2024

ordu büyükşehir belediyesi

ordu büyükşehir belediyesi

Hakkari'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Ordu Büyükşehir Nisan toplantısı yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı olağan meclis toplantısını bugün yaptı. Meclis toplantısında gündem maddeleri ile beraber Meclis Başkan Vekilleri, Divan Kâtipleri ve Komisyonlarda görev alacak isimler de seçildi.

Ordu Gülyalı'da çikolata üretim merkezi bu yaz sonu kurulacak!

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde 60 bin dönüm arazi üzerine çikolata üretim merkezi kuruluyor. Çikolata Park Projesine bu yaz sonu başlaması hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 4 projeyle MIPIM’e katılacak!

Ordu, yeni altyapı ve turizm yatırımlarını Avrupa’ya tanıtacak. Fransa’da düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM’e 4 projesiyle katılacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yurt dışından da yatırımcı bekliyor.

Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona doğru gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Çambaşı Kayak Tesisi tamamlandığında Türkiye’nin ilk 5 büyük kayak tesisinden biri olacak. Ülkemizde denize ve havalimanına en yakın olan bu tesisle Ordu, turizmde çağ atlayacak"

Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne Çevre Yönetim Birimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yapılan müracaatlar sonrasında Çevre Yönetim Birimi Yeterlilik Belgesi alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, artık çevre ile ilgili kendi çalışmalarında tüm kontrolleri yapabilmeye yetkili olacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi hafriyatı denetleme yetkisi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. hafriyat atıklarının denetimi ve idari yaptırım kararını verme konusunda Ordu Büyüksehir Belediyesine tam yetki verdi. Çevre konusunda artık her türlü yetkiye sahip oldu.

Fatsa'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Altınordu, Fatsa ve Ünye'de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yol çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem sıcak asfalt hem de sıcak asfalt öncesi yeni yolların açıldığını bildirdi. Belediyeden yapılan açıklamada, 19 ilçenin tamamında sıcak asfalt, stabilize yol, bakım, onarım faaliyetlerine devam edildiği belirtildi.

Ordu'ya havaalanından pahalı asfalt!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kısa süre önce 309 milyon liraya ihalesini yaptığı 752 kilometrelik asfaltlama çalışması törenle başladı. Asfaltlama çalışmasının maliyetinin Ordu-Giresun Havalimanı'nın maliyetini aşması bekleniyor

Ordu, 4 bin 122 mezarlıkla en çok mezarlığa sahip il oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede bulunan toplam 4 bin 122 mezarlıkla, İstanbul, Ankara ve de İzmir gibi illeri geride bırakarak önemli bir hizmeti yerine getiriyor.

Ordu'nun büyükşehir belediyesi olmasındaki kanun kabul edildi!

TBMM Genel Kurulu'nda, Ordu'nun büyükşehir belediyesi olmasını öngören kanun teklifi kabul edilerek yasalaştı

Ordu ili büyükşehir oldu!

TBMM Genel Kurulu'nda, Ordu'nun büyükşehir belediyesi olmasını öngören kanun teklifi, kabul edildi...

Ordu ili Büyükşehir Belediyesi oluyor!

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, twitter hesabından Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Ordu'nun Büyükşehir olması için talimat verdiğini açıkladı...

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi 750 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, o binalar için harekete geçti!

Karadeniz  kıyısında, yeşille mavinin buluştuğu noktada yer alan Ordu'da, 3 blok halinde yükselen, 17'şer katlı gökdelen inşaatları için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Ordu Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

ordu büyükşehir belediyesi Haberi

ordu büyükşehir belediyesi

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.


Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Örtücü'nün Ünye ilçesine bağlı Taflancık Mahallesi'ndeki babaevine taziye ziyaretinde bulundu. 


Yılmaz, Örtücü'nün babası Ahmet, annesi Maide Örtücü'ye ve diğer yakınlarına başsağlığı diledi.


Ahmet Örtücü'nün bir süre önce yapımına başladığı ancak yarım kalan iki katlı evinin inşaatında da incelemelerde bulunan Yılmaz, evin inşaatını belediye olarak tamamlayacaklarını söyledi.


Yılmaz, sosyal medya hesabından da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kerim Örtücü şehidimizin ailesinden izin aldık. İnşaatı yarım kalmış iki katlı baba ocağını biz tamamlayacağız." ifadesini...