18 / 04 / 2024

Ordu Çevre Yolu projesi

Ordu Çevre Yolu projesi

Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamındaki Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Ordu Çevre Yolu Projesi'nde sona gelindi!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımına yaklaşık 4 yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'nde sona gelindiğini belirti.

Ordu Çevre Yolu ne zaman tamamlanacak?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; "Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, Ordu Çevre Yolu başta olmak üzere devam eden birçok yatırımın en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi" dedi.

Ordu Çevre Yolu ile yıllık 26.5 milyon lira tasarruf sağlanacak!

Ordu'da Karadeniz Bölgesi'nin engebeli ve zor coğrafi şartlarında Türk mühendislerinin imzasını taşıyan büyük bir yatırıma imza atılıyor. Ordu Çevre Yolu inşaatı tamamlandığında 1 milyar 100 milyon TL'ye mal olacak...

Ordu Çevre Yolu 1.1 milyar TL'ye mal olacak!

6 tünel, 6 kavşak ile 4 viyadük bulunan ve son yapılan değişikliklerle uzunluğu 23 kilometreye çıkarılan Ordu Çevre Yolu projesinin maliyetinin, coğrafi şartlar nedeniyle 1 milyar 100 milyon lira seviyelerine yükseldiği bildirildi.

23 kilometrelik yolun maliyeti 1 milyar lirayı aştı!

Ordu'da üzerinde 6 tünel, 6 kavşak ile 4 viyadük bulunan, uzunluğu 23 kilometreye çıkarılan Ordu Çevre Yolu projesinin maliyeti 1 milyar 100 milyon liraya yükseldi.

Ordu çevre yolu 600 milyon TL maliyetle hayata geçiriliyor!

Yapımına 2012 yılında başlanan ve üzerinde 6 tünel, 6 kavşak ve 4 viyadük bulunan 21,4 kilometre uzunluğundaki Ordu çevre yolu, yaklaşık 600 milyon liralık maliyetiyle kentte deniz yüzeyi doldurularak havalimanı maliyetini ikiye katladı...

Fatih Han Ünal, Ordu Çevre Yolu inşaatını inceledi!

Ak Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Türkiye’nin en uzun tünellerine sahip olan ve Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak olan Ordu Çevre Yolu’nun bitim noktasında proje değişikliğine gidildiğini söyledi.

Ordu çevre yolu projesi değişti!

Ak Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Türkiye’nin en uzun tünellerine sahip olan ve Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak olan Ordu Çevre Yolu’nun bitim noktasında proje değişikliğine gidildiğini söyledi.

İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Çevre Yolu inşaatı ile ilgili bilgi aldı!

"Ordu Çevre Yolu, Ordu trafiğinde çok büyük rahatlama sağlanacak" diyen Vali Balkanlıoğlu, "40 dakika da gidilecek bir yer, 10 dakikaya inmiş olacak. Hem zaman tasarrufu, hem para tasarrufu olacak" şeklinde konuştu

Ordu Çevre Yolu Projesi 8 tünelden oluşuyor!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ünye Çevre Yolunun ardından Ordu Çevre Yolu 'nun da bitirilerek ulaşıma açılması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Ordu Çevre Yolu Projesi tüm hızıyla devam ediyor!

Ordu'da yapımı devam eden 19 kilometrelik çevre yolunun 14 kilometresi, yol üzerinde bulunan 8 tünelden oluşuyor. Temeli 2012 yılında atılarak yapımına başlanan projenin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Çevre Yolu projesinin temeli atıldı!

Ordu Çevre Yolu projesinin temeli, Bakan Yıldırım ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in katılımıyla atıldı

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Amasya Çevre Yolu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katılım gösterdiği Amasya Çevre Yolu'nun açılışı yapıldı.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Amasya Çevre Yolu 110 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu'nun şehir içinden geçen şehirler arası trafiği tamamen kentin dışına ittiğini söyledi.

Amasya çevre yolu 25 Temmuz'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Amasya çevre yolunun 25 Temmuz'da açılacağını müjdeledi.

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Ordu Çevre Yolu projesi Haberi

Ordu Çevre Yolu projesi


Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamındaki Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu mitinginden sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdiği canlı bağlantıyla hizmete açıldı. Yolun açılmasıyla beraber 40 dakikalık şehir içi geçişi, 10 dakikaya indi

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Karadeniz Sahil Yolu Projesi hazırlanırken, 1994'te, Ordu'nun Altınordu ilçesi merkezinde, 5 kilometrelik şehir içi geçişte dolgu yapılması istendi. Ordulular, yapılmak istenilen şehir içi geçiş projesine karşı çıkarak, binlerce kişiyle yürüyüşler gerçekleştirdi. Bunun üzerine projeden vazgeçilerek, Kumbaşı- Boztepe- Karapınar güzergahında farklı bir proje hazırlandı.

HEYELAN ÇALIŞMALARI AKSATTI

Proje çalışmalarına 2007 yılında başlanılan Çevre Yolu'nun ihalesi, 553 milyon TL'ye yapılarak, 2012'nin Temmuz ayında temeli atıldı. Toplam uzunluğu 21,4 kilometre olan yolun ilk...