24 / 04 / 2024

ordu Çikolata Parkta neler olacak

ordu Çikolata Parkta neler olacak

Çikolata Park Projesi için geri sayım başladı. Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen kenarına inşa edilecek. 3 ana bölümden oluşacak projede; gezinti yerleri, butik mağazalar, seyir tepesi, anfi tiyatro ve eğlence mekanları yer alacak.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Ordu Çikolata Park Projesi Ağustos'ta tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Çikolata Park Projesi'nin Ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. 

Altınordu Terminali ve Çikolata Park ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminali ve Çikolata Park'ın yenien ihale edileceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "AVM 2019'da hizmete girecek. TOKİ konutlarının lansmanını yakında açıklıyoruz" dedi.

Ordu Çikolata Park yıl sonunda hizmete giriyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Fındıkta iç tüketimi artıracak, Karadeniz'de çikolatanın merkezi olacak bu proje, yıl sonunda hizmete girecek" dedi.

Ordu Çikolata Park 3 ay sonra tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,denize sıfır 65 dönüm arsa üzerine kurulan Çikolata Parkın 3 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Ordu'ya 5 yıldızlı oteller geliyor!

Türkiye’nin nüfus itibarıyla en küçük ve en son kurulan büyükşehiri olan Ordu, şu sıralar önemli projelerle gündemde. Çikolata Park, Ünye Limanı, Çambaşı Kış Sporları Merkezi gibi vizyon projelerle konuşulan Ordu, bir turizm şehri olma yolunda ilerliyor.

Ordu Gülyalı'da çikolata üretim merkezi bu yaz sonu kurulacak!

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde 60 bin dönüm arazi üzerine çikolata üretim merkezi kuruluyor. Çikolata Park Projesine bu yaz sonu başlaması hedefleniyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ordu Büyükşehir projeleri inşaat fuarında görücüye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, fuarda 40 m2 lik standda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergileyecek.

Ordu'ya Çikolata Park inşa edilecek!

Çikolata Park Projesi için geri sayım başladı. Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen kenarına inşa edilecek. 3 ana bölümden oluşacak projede; gezinti yerleri, butik mağazalar, seyir tepesi, anfi tiyatro ve eğlence mekanları yer alacak.

Ordu Çikolata Park için ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; bir süre önce ihale edilen ve yer teslimi yapılan Çikolata Park Projesi’nde, yüklenici firmanın ilk kazmayı vurarak çalışmalara başladığını söyledi.

Ordu'da Çikola Park için ilk kazma vuruldu!

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde, çikolata imalat ve satış yerlerinin yanı sıra çocuk oyun parkı, amfi tiyatro ve spor alanlarının yer alacağı "Çikolata Park" projesinde çalışmalar başladı.

ordu Çikolata Parkta neler olacak Haberi

ordu Çikolata Parkta neler olacak

Çikolata yapım merkezlerinin yer alacağı proje, deniz üstüne yapılan Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen kenarına inşa edilecek. 3 ana bölümden oluşacak projede; gezinti yerleri, butik mağazalar, seyir tepesi, anfi tiyatro ve eğlence mekanları yer alacak. Seyir tepesinde ise Ordu-Giresun Havalimanı görülecek.


GÜLYALI'DA İNŞA EDİLECEK

Ordu'nun Gülyalı ilçesine inşa edilecek projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Gülyalı Kaymakamı Mehmet Akif Köse, projenin ilçeye çok fazla katkısının olacağını söyledi. Kaymakam Köse, “Dünyanın dörtbir yerinden gelen misafirlerimizi denizin üzerindeki havalimanımızla ağırlayıp Çikolata Park ile ağızlarını tatlandıracağız” diye konuştu.


EV HANIMLARI ÇİKOLATA ÜRETECEK

Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ise Çikolata Park Projesi'nin ilçeye bir istihdam alanı açacağını ifade etti. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Ordu Valiliği işbirliği ile faaliyete geçirilen projeye, belediye tarafından alan tahsis edildiğini kaydeden Şen, "Kaymakamlığımız da çikolata...