29 / 03 / 2024

Ordu Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası

Ordu Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan inşaatına başlanılan yeni belediye hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu ve teknik ekip de eşlik ettiler.

Ordu Fatsa Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

ORDU'nun Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binasının ihalesinin yapıldığını ve sözleşmesinin imzalandığını açıkladı. Belediye binasının zemin katında belediye ile beraber ayrıca 12 işyerleri de olacak.

O ilde 7 adet iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlar bu tarihe dikkat!

Ordu Ünye Belediyesi, Ordu Ünye'de yer alan 7 adet iş yerini satıyor. Peki Ordu'nun Ünye ilçesinde satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar?

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Fatsa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

Ordu Büyükşehir Belediyesi, o binalar için harekete geçti!

Karadeniz  kıyısında, yeşille mavinin buluştuğu noktada yer alan Ordu'da, 3 blok halinde yükselen, 17'şer katlı gökdelen inşaatları için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Ordu Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası Haberi

Ordu Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası


Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan inşaatına başlanılan yeni belediye hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu ve teknik ekip de eşlik ettiler. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan inşaat alanında gerçekleştirdiği inceleme sonrası yaptığı açıklamada Fatsa'ya Selçuklu mimarisinde bir Belediye Hizmet Binası kazandıracaklarını söyledi.



“KAPALI ALANI 12 BİN 500 METREKARE OLAN BİR YAPI OLACAK”

Yeni belediye hizmet binasında inşaat çalışmalarının fiilen başladığını belirten Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Ben öncelikle yeni belediye binamızın şehrimize, Fatsa’mıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Özellikle şehircilik anlamında yeni bir mimari ile daha doğrusu eski mimariyi tekrar günümüze kazandırarak yapacağımız bir proje. Projenin dış cephesinde gözüktüğü gibi yeni belediye binamızı Selçuklu mimarisinde yapıyoruz. Günümüzde her geçen gün yapılarımız modern mimariye...