26 / 04 / 2024

ordu fatsa bina yıkımı

ordu fatsa bina yıkımı

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa'da 2016'da 15 metruk bina yıkıldı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada 2016 yılında şehir merkezindeki 34 metruk yapıdan 15’ini yıktıklarını söyledi.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu'da heyelan tehlikesi nedeniyle 36 daireli bina tahliye boşaltıldı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde sağanak yağış sonrası istinat duvarında hasar meydana gelmesi ve toprak kayması nedeniyle 36 dairenin yer aldığı bina tahliye edildi. 

Ordu kıyılarındaki yüksek katlı bina inşalarına son!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Evler örneğinde olduğu gibi kıyılar yargı kararıyla koruma altına alındı. Buna göre kıyılarda yüksek ölçekli bina inşasının önüne geçildi. 

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Ordu'da heyelan nedeniyle 12 bina boşaltıldı!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 12 bina tahliye edildi. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, son haftalarda ciddi yağış aldığını ve kar sularının erimeye başlamasıyla bazı mahallelerde heyelan ile göçüklerin olduğunu belirtti...

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Gölköy'de 67 bina mühürlendi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde iki hafta önce şiddetli yağış sonrasında 67 bina mühürlendi.

Ordu'da 61 bina ve 80 konut tahliye edildi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Aybastı ilçesinde olan heyelana ilişkin, "Şu ana kadar 61 bina ve 80 konutu tahliye etmek durumunda kaldık, 22 bina, 31 konut ve bir cami maalesef yıkıldı." açıklamasında bulundu.

Ordu'da 10 katlı bina tahliye edildi!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki 10 katlı bir bina duvarlarında ve kolonları çatlaklar nedeniyle tahliye edildi. AFAD ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelip inceleme başlattı.

Ordu'da riskli 17 bina tahliye edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 26 evin bulunduğu 17 bina, tahliye edildi. Vali Seddar Yavuz, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

ordu fatsa bina yıkımı Haberi

ordu fatsa bina yıkımı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa’nın en önemli projesinde tüm engeller ortadan kalktı. Hukuki süreci tamamlanan son binanın da yıkım işlemine başlandı. Yapılan çalışma ile Fatsa ilçemize yakışır modern bir meydanı hizmete sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “FATSA’DA YENİ BİR YAŞAM ALANI İNŞA EDİYORUZ” 

Fatsa’nın sabırla beklediği meydan projesinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tekintaş, “Cumhuriyet Meydanı Projesi” Fatsa ilçesinin prestij projesi olduğunu söyleyerek, proje kapsamında engel teşkil eden son binanın hukuki sürecinin tamamlandığını ve ekiplerin yıkım işlemine başladığını belirtti. Başkan Engin Tekintaş açıklamasında, “Proje hem yeraltı otoparkı hem de üstyapı düzenlemeleriyle Fatsa’ya özel bir çalışma olacak. İnşallah yılbaşına kadar buranın zemin betonunu atıp, çevresindeki paravanları kaldırarak meydanı ortaya çıkaracağız. Ekipler yoğun bir gayret göstererek...