23 / 04 / 2024

Ordu Fatsa yeni İşkur binası

Ordu Fatsa yeni İşkur binası

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ordu'ya 170 yeni konut müjdesi! Beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu projesiyle 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da da 114 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

Ordu Fatsa yeni İşkur binası Haberi

Ordu Fatsa yeni İşkur binası

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor. Söz konusu acil hizmet binasıyla alakalı AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnşaat Müh. Abdullah Uçar,  gazetemize verdiği özel açıklamasında, “Fatsa İŞKUR'umuzun yeni bina yapımı için proje ihale hazırlığı öncesinde tüm işlemlerde son aşamaya gelindi” dedi.


Ordu’nun Fatsa İlçesine yapılacak olan İŞKUR Yeni Hizmet Binası hakkında AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnşaat Müh. Abdullah Uçar, “Fatsa’ya yapılacak olan İŞKUR yeni hizmet binasının yeri için yine Mustafa Kemal Paşa mahallesinde ilçemizde faaliyet gösteren Sosyal Güvenlik Kurumunun bulunduğu 6 bin m² 'lik arsanın 1/3'ini yani yaklaşık 2 bin m² 'lik kısmının Çalışma ve...