25 / 04 / 2024

ordu giresun havaalanı ne durumda

ordu giresun havaalanı ne durumda

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi. Yıldırım Ordu-Giresun Havaalanı üzerinde titizlikle duruyoruz dedi

Ordu-Giresun Havalimanı 2015'te bitiyor!

Deniz üzerine inşa edilen dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye' nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanının yapımı sürüyor. Yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı'nın 2015 yılında açılması planlanıyor...

Ordu-Giresun Havaalanı Karadeniz'in hırçın dalgalarına direndi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Havalimanımız Karadeniz'in her türlü baskısına, şiddetine ve dalgasına mukavim inşa edilmiş olup inşallah uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edecek yapıdadır" dedi.

Ordu-Giresun Havaalanı için denize 29 milyon ton taş döküldü!

Yapımına 2011 yılında başlanan ve Deniz üzerine inşa edilen dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havaalanı olma özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı için denize 29 milyon ton taş döküldü.

Ordu-Giresun havalimanındaki terminal binaları yükseliyor!

Yapımına 2011 yılında başlanan, koruyucu mendireklerin yanı sıra 3 kilometre uzunluğundaki pistinin asfaltı tamamlanan Ordu-Giresun Havalimanında, terminal binası içerisinde yer alan ve VIP misafirlerin kullanabileceği blokta kaba inşaat tamamlandı.

Ordu-Giresun Havaalanı'nın platform ayakları kırıldı!

Türkiyede denize kurulması planlanan ilk havaalanı projesi olan Ordu-Giresun Havaalanının zemin etüt çalışmalarında kullanılan platformun ayakları dalgalar nedeniyle kırıldı

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu Giresun Havalimanı Karadeniz'e gayrimenkul yatırım talebini uçurdu!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerinde inşa edilen ilk havalimanı Ordu Giresun Havalimanı Karadeniz'e yatırım talebini uçurdu. Bölgeye ulaşımın kolaylaşması sonrasında yerli yabancı yatırımcılar bölgede yatırım yapmak için sıraya girdi.

Ordu-Giresun Havalimanı konut fiyatlarını artırdı!

Ordu-Giresun Havalimanı yaklaşık 7 ay önce açılarak hizmete girdi. Havalimanının inşa edildiği Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde havalimanı açılmadan önce 80-90 bin liradan satılan konutların fiyatı 160-180 bin liraya yükseldi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla arsa fiyatları arttı!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından bölgedeki arsa fiyatlarında büyük bir artış var.Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'da arazi fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesinde ki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını yüzde 400 artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu - Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa değerlerini 8'e katladı!

Avrupa ve Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, arsa değerlerini 8'e katladı. Metrekare fiyatları 100 liradan 400 ile 800 liraya kadar çıktı.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını yüzde 400 artırdı!

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı çevresindeki arsa fiyatları arttı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesinde ki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı turizmi olumlu etkileyecek!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yakın zamanda uluslararası uçuşların başlamasıyla Körfez ülkelerinden Ordu’ya turist akını olacağını belirterek, “Ordu turizmde bir marka olacak” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu ekonomisini uçurdu!

Denize dolgu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu ekonomisini uçurdu. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu beş ayda 1 milyar yatırım geldiğini belirterek “İlin kaderi değişti. İnsanlar turizm sayesinde dolar yeşiliyle tanışmış olacak” dedi.

ordu giresun havaalanı ne durumda Haberi

ordu giresun havaalanı ne durumda


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi. 

Ordu'da sürdürülen ulaştırma yatırımlarım yerinde görmek üzere Ordu'ya gelen Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, helikopterle OrduGiresun Havaalanı inşaatına indi. Burada şantiye binasında ilgililerden brifing alan Müsteşar Yardımcısı Yıldırım, Bakanlık olarak yatırım alanında ikinci aşamaya geçtiklerini belirtti. Yıldırım, "Bu aşamada süregelen ve dünyanın gıptayla baktığı yatırım dönemine giriyoruz. Bunların başında otoyollar dönemi başlıyor, köprüler, kanallar dönemi başlayacak. Bu da bütün dünyada Türkiye'yi önemli bir hale getirecek" dedi. 

Ordu-Giresun Havaalanının da ikinci havacılık sektörünün teknolojisi açısından önemli bir yatınm olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu havaalanı üzerinde çok titizlikle durduğumuz bir yatınm. 

Çünkü Türkiye'nin denizde ilk havaalanıdır" diye konuştu. 

Yıldırım, beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz ve bir...