26 / 04 / 2024

ordu giresun havaalanı ne zaman bitecek

ordu giresun havaalanı ne zaman bitecek

Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı özelliğini taşıyacak Ordu Giresun Havalimanı'nın tabelası asıldı.

Ordu-Giresun Havalimanı kaba inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Denizde inşa edilen Avrupa' nın ve Türkiye' nin ilk havalimanı olan Ordu - Giresun Havalimanı' nın üstyapı kaba inşaatının yüzde 60 ' lık bölümü tamamlandı...

Ordu-Giresun Havalimanı 2015'te bitiyor!

Deniz üzerine inşa edilen dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye' nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanının yapımı sürüyor. Yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı'nın 2015 yılında açılması planlanıyor...

Ordu-Giresun Havaalanı Karadeniz'in hırçın dalgalarına direndi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Havalimanımız Karadeniz'in her türlü baskısına, şiddetine ve dalgasına mukavim inşa edilmiş olup inşallah uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edecek yapıdadır" dedi.

Ordu Giresun Havalimanı ne zaman açılacak?

Ordu Giresun Havalimanı'nda sona yaklaşıldı. Avrupa'da ve Türkiye'de deniz üzerine inşa edilen tek, dünyada ise 3. havalimanı olan Ordu Giresun Havalimanı'nın açılış ve sefer tarihleri belli oldu...

Ordu-Giresun Havaalanı 2015’e kaldı!

Ordu - Giresun Havaalanı 2015’e kaldı. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu - Giresun Havaalanının tüm özelliklerinin tamamlanmasıyla birlikte 2015 yılı Mart ayında hizmete gireceğini söyledi.

Ordu-Giresun pisti temmuzda bitiyor!

Türkiye’nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı Ordu- Giresun'un pist çalışmaları temmuzda tamamlanacak. Yapımına 2011’de başlanan havalimanının altyapı ve üstyapı çalışmalarına 44 milyon lira kaynak ayrıldı.

Ordu-Giresun havaalanına dolgu için yaklaşık 16 milyon taş döküldü!

Türkiye’nin ‘deniz üzerine kurulan ilk havalimanı’ ünvanını taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı dolgu çalışmaları için yaklaşık 16 milyon ton taş döküldü. Ordu valisi Kenan Çiftçi, projenin altyapısının bitimine 560 metre kaldığını belirtti..

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu Giresun Havalimanı Karadeniz'e gayrimenkul yatırım talebini uçurdu!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerinde inşa edilen ilk havalimanı Ordu Giresun Havalimanı Karadeniz'e yatırım talebini uçurdu. Bölgeye ulaşımın kolaylaşması sonrasında yerli yabancı yatırımcılar bölgede yatırım yapmak için sıraya girdi.

Ordu-Giresun Havalimanı konut fiyatlarını artırdı!

Ordu-Giresun Havalimanı yaklaşık 7 ay önce açılarak hizmete girdi. Havalimanının inşa edildiği Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde havalimanı açılmadan önce 80-90 bin liradan satılan konutların fiyatı 160-180 bin liraya yükseldi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla arsa fiyatları arttı!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından bölgedeki arsa fiyatlarında büyük bir artış var.Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'da arazi fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesinde ki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını yüzde 400 artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu - Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa değerlerini 8'e katladı!

Avrupa ve Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, arsa değerlerini 8'e katladı. Metrekare fiyatları 100 liradan 400 ile 800 liraya kadar çıktı.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını yüzde 400 artırdı!

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı çevresindeki arsa fiyatları arttı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesinde ki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı turizmi olumlu etkileyecek!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yakın zamanda uluslararası uçuşların başlamasıyla Körfez ülkelerinden Ordu’ya turist akını olacağını belirterek, “Ordu turizmde bir marka olacak” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu ekonomisini uçurdu!

Denize dolgu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu ekonomisini uçurdu. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu beş ayda 1 milyar yatırım geldiğini belirterek “İlin kaderi değişti. İnsanlar turizm sayesinde dolar yeşiliyle tanışmış olacak” dedi.

ordu giresun havaalanı ne zaman bitecek Haberi

ordu giresun havaalanı ne zaman bitecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin 26 Mayıs itibariyle ilk ticari uçuşların başlayacağını söylediği Ordu Giresun Havalimanı inşaatında çalışmalar yaklaşık 500 işçiyle sürdürülüyor.


Altyapısı tamamen biten havalimanında üst yapıda ise elektronik sistemlerin kurulmasıyla çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.


Şu ana kadar 300 milyon liradan fazla paranın harcandığı havalimanına "Ordu Giresun Havalimanı" tabelası da asıldı.


Terminal binası üzerine iki ayrı bölgeye yerleştirilen tabelanın asılması bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.


Öte yandan Ankara'dan gelen bir heyet, havalimanında çalışmaları gözden geçirdi.


- İsim tartışmaları


Havalimanının yapımına başlanmasının ardından Ordu ve Giresun'daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından çeşitli isim önerileri ortaya atılmıştı.


Giresun Valiliği ise resmi web adresinden havalimanı ismiyle ilgili anket çalışması yapmış, ankette en fazla oyu "Gül-Aziz" ismi almıştı. Aynı ankette "Çotanak", "Gülyalı", "Ordu Giresun", "Piraziz" isimleri için...