23 / 04 / 2024

ordu giresun havaalanı projesi

ordu giresun havaalanı projesi

Türkiye’nin, “denizin üzerine inşa edilen ilk havaalanı” olacak Ordu-Giresun Havaalanı, seçim meydanlarında yoğun miting programını sürdüren Başbakan Davutoğlu ile açılışlar nedeniyle Türkiye’yi dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı buluşturacak.

Ordu Giresun Havalimanı'ndan açılış hazırlıkları devam ediyor!

Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı özelliğini taşıyacak Ordu Giresun Havalimanı'nın tabelası asıldı.

Ordu-Giresun Havalimanı kaba inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Denizde inşa edilen Avrupa' nın ve Türkiye' nin ilk havalimanı olan Ordu - Giresun Havalimanı' nın üstyapı kaba inşaatının yüzde 60 ' lık bölümü tamamlandı...

Ordu-Giresun Havaalanı Karadeniz'in hırçın dalgalarına direndi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Havalimanımız Karadeniz'in her türlü baskısına, şiddetine ve dalgasına mukavim inşa edilmiş olup inşallah uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edecek yapıdadır" dedi.

Ordu Giresun Havalimanı ne zaman açılacak?

Ordu Giresun Havalimanı'nda sona yaklaşıldı. Avrupa'da ve Türkiye'de deniz üzerine inşa edilen tek, dünyada ise 3. havalimanı olan Ordu Giresun Havalimanı'nın açılış ve sefer tarihleri belli oldu...

Ordu-Giresun Havaalanı 2015’e kaldı!

Ordu - Giresun Havaalanı 2015’e kaldı. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu - Giresun Havaalanının tüm özelliklerinin tamamlanmasıyla birlikte 2015 yılı Mart ayında hizmete gireceğini söyledi.

Ordu-Giresun Havaalanı için denize 29 milyon ton taş döküldü!

Yapımına 2011 yılında başlanan ve Deniz üzerine inşa edilen dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havaalanı olma özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı için denize 29 milyon ton taş döküldü.

Ordu-Giresun havalimanındaki terminal binaları yükseliyor!

Yapımına 2011 yılında başlanan, koruyucu mendireklerin yanı sıra 3 kilometre uzunluğundaki pistinin asfaltı tamamlanan Ordu-Giresun Havalimanında, terminal binası içerisinde yer alan ve VIP misafirlerin kullanabileceği blokta kaba inşaat tamamlandı.

Ordu-Giresun havaalanına dolgu için yaklaşık 16 milyon taş döküldü!

Türkiye’nin ‘deniz üzerine kurulan ilk havalimanı’ ünvanını taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı dolgu çalışmaları için yaklaşık 16 milyon ton taş döküldü. Ordu valisi Kenan Çiftçi, projenin altyapısının bitimine 560 metre kaldığını belirtti..

Ordu-Giresun Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor!

Türkiye'nin "deniz üzerine kurulan ilk havalimanı" unvanını taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor. Ordu Vali Yardımcısı ve Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak proje ile ilgili açıklama yaptı...

Giresun ve Ordu birleşip büyükşehir oluşturacak!

Giresun ve Ordu illerinin birleşerek büyükşehir olması gündeme geldi...

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu Giresun Havalimanı Karadeniz'e gayrimenkul yatırım talebini uçurdu!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerinde inşa edilen ilk havalimanı Ordu Giresun Havalimanı Karadeniz'e yatırım talebini uçurdu. Bölgeye ulaşımın kolaylaşması sonrasında yerli yabancı yatırımcılar bölgede yatırım yapmak için sıraya girdi.

Ordu-Giresun Havalimanı konut fiyatlarını artırdı!

Ordu-Giresun Havalimanı yaklaşık 7 ay önce açılarak hizmete girdi. Havalimanının inşa edildiği Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde havalimanı açılmadan önce 80-90 bin liradan satılan konutların fiyatı 160-180 bin liraya yükseldi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla arsa fiyatları arttı!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından bölgedeki arsa fiyatlarında büyük bir artış var.Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'da arazi fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesinde ki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını yüzde 400 artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu - Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa değerlerini 8'e katladı!

Avrupa ve Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, arsa değerlerini 8'e katladı. Metrekare fiyatları 100 liradan 400 ile 800 liraya kadar çıktı.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını yüzde 400 artırdı!

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı çevresindeki arsa fiyatları arttı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesinde ki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı turizmi olumlu etkileyecek!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yakın zamanda uluslararası uçuşların başlamasıyla Körfez ülkelerinden Ordu’ya turist akını olacağını belirterek, “Ordu turizmde bir marka olacak” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu ekonomisini uçurdu!

Denize dolgu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu ekonomisini uçurdu. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu beş ayda 1 milyar yatırım geldiğini belirterek “İlin kaderi değişti. İnsanlar turizm sayesinde dolar yeşiliyle tanışmış olacak” dedi.

ordu giresun havaalanı projesi Haberi

ordu giresun havaalanı projesi
Türkiye’de deniz dolgusu ile yapılacak en prestijli yatırım olarak dikkat çeken havaalanının benzeri, Japonya’nın Osaka kentinde bulunuyor. Türkiye’nin 52. havaalanı olan Ordu- Giresun Havaalanı 3 bin 600 pist uzunluğunda, yıllık 900 bin yolcu kapasitesine sahip olacak. Ordu’ya 19, Giresun’a 25 kilometre uzaklıkta olan havaalanının ismi, “Ordu-Giresun Havaalanı” olarak...