18 / 04 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı satılık arsa

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı satılık arsa

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Ordu Gülyalı Merkez Cami açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Ordu Gülyalı Merkez Cami hizmete açıldı

Ordu Gülyalı'da arsa fiyatları uçtu!

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatları adeta uçtu. İlçedeki arsa fiyatları borsa ile yarışıyor...

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

Gülyalı'da arsa fiyatları üç katına çıktı!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte bölgede arsa fiyatlarında artış yaşandı. Bu artış özellikle Gülyalı'da gerçekleşti.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın sahası büyütülecek!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın kullanım sahası, çevre düzenlemeleri kapsamında denizin bir bölümünün daha doldurulmasıyla genişletilecek.

Ordu-Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tamamı Türk mühendislerinin eseri olan, dünyanın üçüncü ve Türkiye'nin ilk denize dolgu Ordu-Giresun Havalimanıyla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı çevresinde mania planı uygulanacak!

Gülyalı Belediye Başkanı Şen, "Mania planına uygun olarak yapılaşmaya izin verilecek. Bundan sonra havalimanı çevresinde gelişigüzel yapılaşma olmayacak." dedi.

Ordu'da 1 dönüm arsa 1 milyon lira!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bulunduğu Gülyalı ilçesinde arsa fiyatları adeta patladı.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Nurettin Canikli, Giresun Gümrük Müdürlüğü binasının inşaatını inceledi!

Ankara'daki Bakanlar Kurulu'nun ardından uçakla geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Giresun şehir merkezine giden Canikli, burada yapımına devam edilen, Giresun Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemede bulundu.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı satılık arsa Haberi

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı satılık arsa

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından bölgedeki arsa fiyatlarında büyük bir artış var.


Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.


8 bin nüfuslu ilçedeki arsaların İstanbul’daki Bağdat Caddesi’ne eşdeğer olduğunu anlatan Yılmaz, “Yatırımcılar sıraya girdi ancak bu kez de ilçe sakinleri, arazilerinin daha değerleneceği umuduyla satışa yanaşmıyor. Daha önce metrekaresi 100 liradan alıcı bulan arsalar, Ordu-Giresun Havalimanı’nın hizmete açılmasının ardından 400-800 liradan satışa sunuluyor” dedi. Havalimanını kuşbakışı gören yerlerde 1 dönüm arsaya 500 bin lira ile 1 milyon lira arasında fiyat biçiliyor. Denize 36 milyon taş dökülerek inşa edilen havalimanının pist uzunluğu ise 3...