19 / 04 / 2024

ordu kentsel dönüşüm protokolü

ordu kentsel dönüşüm protokolü

Ordu'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen "Ordu Kentsel Dönüşüm Protokolü" imza törenine katıldı.

Ordu Kentsel Dönüşüm Protokolü imzalandı!

Bakan Güllüce: "Türkiye'de yatırım ve kentsel dönüşüm yapmanın bir karşısı da var tabi, biz sesimizi değil, sözümüzü yükseltmeye çalışan bir zihniyetten geliyoruz. Birileri de sokağa hakim olma koşulları peşindedir" dedi.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’da gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi ziyaret etti..

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Altınordu'nun kentsel dönüşüm strateji belgesi hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yapılacak bütün kentsel dönüşüm çalışmalarına yön verecek master plan niteliğindeki “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi”ni hazırladı.

Talat Köksal: Ordu'da kentsel dönüşüm hızlıca uygulanmalı!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, Ordu’nun kentsel dönüşümde geç kaldığını açıkladı. Başkan Talat Köksal, kentsel dönüşüm projesinin Ordu’da hızlı bir şekilde uygulanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Hamza Ateş: Kentsel dönüşüm bir ihtiyaç!

Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına “Kentsel Dönüşüm Çerçevesinde İmar Uygulamaları ve Etik” konulu eğitim semineri verildi. Seminerde büyükşehirlerde ihtiyaç haline gelen Kentsel Dönüşüm olgusu anlatıldı.

Ordu kentsel dönüşümde Danıştay kararını bekliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'daki kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz; Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde Danıştay kararının beklendiğini belirtti.

Ordu'nun kentsel dönüşüm master planı hazırlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Altınordu ilçesi Kentsel Dönüşüm Master Planı hazırlıkları kapsamında “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Çalıştayı” düzenledi.

Ordu Fatsa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Fatsa’da, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında şahsi mülk ve arsalarda kamulaştırma çalışmaları yapılarak, ilk kazma vurulacak. Abdullah Uçar, “Kentsel dönüşüm ivedilikle hem bölgemiz hem Ordu hem de Fatsa için kazandırılacaktır” dedi.

Ordu Ünye'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Ünye Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kültür Sarayı ile Belediye Sineması’nın da yer aldığı iş hanı yıkım için boşaltılıyor.

Birol Yılmaz: Ordu kentsel dönüşümle ivme kazanacak!

Şehir Plancıları Odası Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, Ordu’da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm sonrası, yeşil alan ve meydanların oluşacak olmasının son derece çağdaş ve Ordu’ya saygılı bir yaklaşım olacağını söyledi.

Ordu kentsel dönüşümde son durum ne?

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ arasında, Ordu’da uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projeleri’yle ilgili protokolün imzalanmasıyla birlikte Fatsa’ya yapılması planlanan Cumhuriyet Meydanı ve Harikalar Diyarı Projesi, herkesi heyecanlandırdı.

Gökhan Baştuğ: Kentsel dönüşüm deprem odaklı olmalı!

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Jeofizik Mühendisleri Ordu İl Temsilcisi Gökhan Baştuğ: "Kentsel dönüşüm çalışmalarına rant odaklı değil, deprem odaklı bakılmalı" dedi.

Ordu kentsel dönüşümde imzalar atıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ arasında, Ordu’da uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projeleri’yle ilgili protokol imzalandı.

ordu kentsel dönüşüm protokolü Haberi

ordu kentsel dönüşüm protokolü

Millet ne isterse onu yaptıklarına işaret eden Bakan Güllüce, konuşmasında, "Türkiye'de yatırım ve kentsel dönüşüm yapmanın bir karşısı da var tabi, biz sesimizi değil, sözümüzü yükseltmeye çalışan bir zihniyetten geliyoruz. Birileri de sokağa hakim olma koşulları peşindedir. Mesela Ordu'da 'Bunlar sizin evlerinizi yıkarak sizi Mesudiye'ye gönderecekler' diyebilirler. Onlar desinler ama biz yaptığımız eserlerle bunların olmadığını, sadece millet için olduğumuzu, millete rağmen hiçbir şeyin olmayacağını göstereceğiz. Hep söylediğimiz gibi, halka rağmen olmaz. O 'halka rağmen' sözü 1950'li yıllardan önceymiş. Halka rağmen halk için böyle bir şey olmaz. Biz halkla beraber olursak ayakta kalabiliriz diye düşünenlerdeniz. Bu kapsamda kentsel dönüşüm konusunda halka rağmen hiçbir şey olmayacaktır. Yani halk ne isterse o olacaktır." dedi.


"Yeni Türkiye'ye eski binalar yakışmıyor"


Bakan Güllüce, tüm olumsuz propagandalara...