20 / 04 / 2024

Ordu Limanı halka açılma

Ordu Limanı halka açılma

Ordu Limanı, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı karara göre, limanın bulunduğu alan, devir işlemlerinin ardından uygulanacak projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları olar

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Filyos Limanı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, "Karadeniz'in ana ihracat merkezi olacak Filyos Limanı'nı 2023 yılında hizmete sunacağız" dedi...

Trabzon Limanı'nın halka arzına 600 milyon TL'yi aşkın talep!

Trabzon Limanı'nın 97,7 milyon TL büyüklüğündeki halka arzına 6,3 kat ve 614 milyon TL talep geldi.

Trabzon Limanı borsaya açılan ilk liman olacak!

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Doç. Dr. Ömer Bolat, Trabzon Limanı'nın 2018'in ilk halka arzı olacağını ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacağını söyledi..

Trabzon Limanı halka arz ediliyor!

Albayrak Grubu’nun 2033 yılının sonuna kadar işletme hakkına sahip olduğu Trabzon Limanı halka arz ediliyor. 

Ordu fındığı için demiryolu ağı ve liman talebi!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, kentte üretilen 1 milyar dolar değerindeki fındığın konteyner taşımacılığına elverişli bir liman ve demiryolu ağı olmadığı için başka iller üzerinden dış pazara satıldığını kaydetti.

Ordu'ya Karadeniz'in en büyük konteyner limanı geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Limanının büyütülerek 2.2 milyon TEU kapasiteye çıkaracaklarını açıkladı.

Ordu'ya 5 yıldızlı oteller geliyor!

Türkiye’nin nüfus itibarıyla en küçük ve en son kurulan büyükşehiri olan Ordu, şu sıralar önemli projelerle gündemde. Çikolata Park, Ünye Limanı, Çambaşı Kış Sporları Merkezi gibi vizyon projelerle konuşulan Ordu, bir turizm şehri olma yolunda ilerliyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ordu Büyükşehir projeleri inşaat fuarında görücüye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, fuarda 40 m2 lik standda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergileyecek.

Ordu Limanı yeniden düzenlenecek!

Büyükşehir Belediyesine devir olan Ordu Limanı yeniden düzenlenecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu bölgeyi uygulayacağı yeni bir projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları haline getirip halka açacak.

Ünye Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nda masaya yatırıldı!

Ordu İli Aktif Sektörler Uluslararası Rekabetçilik Analizi ve 2023 Stratejik Gelişim Raporu doğrultusunda Ünye için öngörülen konteyner Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında masaya yatırıldı.

Ordu Limanı halka açılma Haberi

Ordu Limanı halka açılma

Ordu Limanı, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı karara göre, limanın bulunduğu alan, devir işlemlerinin ardından uygulanacak projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları olarak halka açılacak.


VERİLEN SÖZLER BİR BİR TUTULUYOR


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, mahalli seçimlerde söz verdiği 7 mega projeden birini daha hayata geçiriyor. Özellikle kentleşmenin yoğun olduğu bölgelerde, kentsel dönüşüm, kıyı kenar ihlali yapan yapıların yıkılması gibi projelere hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Altınordu’da şehrin içerisinde kalan ve kullanılmayan Ordu Limanı’nı halkın kullanımına açıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut iskeleyi yıkarak ve etrafında çevre düzenlemesi yaparak halkın rahatlıkla kullanımını sağlayacağı yeni bir projeyi hayata geçirecek.


BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İMZALADI


Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çevre ve Şehircilik...