29 / 03 / 2024

Ordu Limanı projesi detayları

Ordu Limanı projesi detayları

Ordu Limanı, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı karara göre, limanın bulunduğu alan, devir işlemlerinin ardından uygulanacak projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları olar

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 88 konuta yer veriliyor.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 112 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat! 88 yeni konut için tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için tarih belli oldu. 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak projede 88 konut yer alacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ordu 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul Sektöründe Gözler Filyos’ta!

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı. 

Filyos Limanı Projesi meclis gündeminde!

Filyos Limanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenifoça Yat Limanı ihalesi 18 Ocak'a ertelendi!

Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilecek olan İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi'nin ihalesi 18 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

Ordu Limanı projesi detayları Haberi

Ordu Limanı projesi detayları

Ordu Limanı, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı karara göre, limanın bulunduğu alan, devir işlemlerinin ardından uygulanacak projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları olarak halka açılacak.


VERİLEN SÖZLER BİR BİR TUTULUYOR


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, mahalli seçimlerde söz verdiği 7 mega projeden birini daha hayata geçiriyor. Özellikle kentleşmenin yoğun olduğu bölgelerde, kentsel dönüşüm, kıyı kenar ihlali yapan yapıların yıkılması gibi projelere hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Altınordu’da şehrin içerisinde kalan ve kullanılmayan Ordu Limanı’nı halkın kullanımına açıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut iskeleyi yıkarak ve etrafında çevre düzenlemesi yaparak halkın rahatlıkla kullanımını sağlayacağı yeni bir projeyi hayata geçirecek.


BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İMZALADI


Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çevre ve Şehircilik...