25 / 04 / 2024

Ordu Mesudiye belediye binası

Ordu Mesudiye belediye binası

ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

O ilde 23 adet daire taksit imkanıyla satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Ordu Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Akkuş ilçesi, Çamalan mahallesinde yer alan 23 adet konut taksit imkanıyla satılıyor. İşte detaylar...

TOKİ Ordu Mesudiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Mesudiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Mesudiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Mesudiye sosyal konut projesi

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projedeki konutlar için başvurular 14 Ağustos 2017- 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 24 Ağustos'ta!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatından dükkan almak isteyen kişilere duyurularda bulundu. Anlayan, dükkanların ihalesinin 24-25 Ağustos’ta yapılacağını söyledi.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

Ordu Mesudiye'ye yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde 2017 yılının altyapı yatırımlarında final yılı olacağını ve yapılacak projelerle ilçenin ulaşım ve içme suyu sorununu büyük oranda çözeceklerini dile getirdi.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuru dönemi tarihleri 2017!

TOKİ Ordu Mesudiye projesinde 3 adet daire açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye başvuru dönemi tarihleri 2017...

TOKİ Ordu Mesudiye 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Ordu Mesudiye Belediye Projesi’nde yer alan 3 adet konuıt açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Ordu Mesudiye belediye binası Haberi

Ordu Mesudiye belediye binası

 ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi.


Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Yeni binanın engelli ve yaşlı vatandaşlar düşünülerek yapıldığını ifade eden Başkan İsa Gül “Gül gibi Mesudiye diye başladığımız bir serüvende hayaller gerçek olmaya başlıyor. Mesudiye’nin yeni yüzü, yeni kimliği ile halkımız tanışmaya başladı. İlçemizde başlattığımız değişim devam ediyor. İşte biz de bu değişime ortak olabilmek için Mesudiye’nin büyükşehir kapsamında 68 mahalleden ibaret olduğunu düşünerek ve bunlara daha iyi hizmet verebilmek, kolaylıklar sağlayabilmek için yeni hizmet binası yapıyoruz. 16 dükkan, 2 kat belediye hizmet binası ve kültür merkezinde oluşan yeni belediye hizmet binamız 2 bin metrekare kapalı alandan oluşmaktadır. Bir...