25 / 04 / 2024

Ordu Mesudiye belediyesi hizmet binasu

Ordu Mesudiye belediyesi hizmet binasu

ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

O ilde 7 adet iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlar bu tarihe dikkat!

Ordu Ünye Belediyesi, Ordu Ünye'de yer alan 7 adet iş yerini satıyor. Peki Ordu'nun Ünye ilçesinde satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar?

TOKİ Ordu Mesudiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Mesudiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Mesudiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Mesudiye sosyal konut projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, o binalar için harekete geçti!

Karadeniz  kıyısında, yeşille mavinin buluştuğu noktada yer alan Ordu'da, 3 blok halinde yükselen, 17'şer katlı gökdelen inşaatları için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projedeki konutlar için başvurular 14 Ağustos 2017- 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi'ne sosyal tesis inşa etti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Ordu Mesudiye belediyesi hizmet binasu Haberi

Ordu Mesudiye belediyesi hizmet binasu

 ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi.


Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Yeni binanın engelli ve yaşlı vatandaşlar düşünülerek yapıldığını ifade eden Başkan İsa Gül “Gül gibi Mesudiye diye başladığımız bir serüvende hayaller gerçek olmaya başlıyor. Mesudiye’nin yeni yüzü, yeni kimliği ile halkımız tanışmaya başladı. İlçemizde başlattığımız değişim devam ediyor. İşte biz de bu değişime ortak olabilmek için Mesudiye’nin büyükşehir kapsamında 68 mahalleden ibaret olduğunu düşünerek ve bunlara daha iyi hizmet verebilmek, kolaylıklar sağlayabilmek için yeni hizmet binası yapıyoruz. 16 dükkan, 2 kat belediye hizmet binası ve kültür merkezinde oluşan yeni belediye hizmet binamız 2 bin metrekare kapalı alandan oluşmaktadır. Bir...