26 / 04 / 2024

ordu projeleri

ordu projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Ordu'ya yeni yaşam alanı müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir cazibe merkezi kazandırıyor.

Altınordu Belediye'si kent çalışmalarını sürdürüyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “40-50 yıllık bir geleceği inşa etmenin yolu uzun vadeli ve kalıcı hizmetlerden geçiyor. Bizde bu doğrultuda çalışarak problem gördüğümüz her alana dokunuyoruz” dedi.

Ordu'ya stat değil kompleks inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Kılıç, bölgeye yapılacak yeni stat ile ilgili bilgi verdi.

Ordu'nun sorunları makro projelerle çözülüyor!

Ordu’da uzun ömürlü içme suyu alt yapısı inşa eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı makro projelerle birden çok mahallenin su sorununa çözüm üretiyor.

Ordu'da ilk hedef altyapı!

“19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle Altınordu ve Ulubey ilçelerindeki mahalle muhtarları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz "Önce altyapıyı bitirmemiz lazım.” dedi

Enver Yılmaz: Ordu'da 163 planlanan projemiz var!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Şu ana kadar, il genelinde 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var" dedi.

Dev projeler Ordu'yu uçuracak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2.5 yılda tamamlanan yatırımları, devam eden ve planlanan projeleriyle Ordu'nun çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Ordu dev projelerle değişiyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "İrili ufaklı 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var. Tüm bu projelerimiz tamamlandığında Ordu ilimiz parmakla gösterilecek ve model bir büyükşehir olacak" dedi.

Ordu'ya 120 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacak!

Kronikleşen sorunları çözmek için ilçeleri adeta şantiyeye dönüştüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 120 milyon liralık kaynak aktarımı yaptığı su ve kanalizasyon çalışmaları için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Ordu'daki binaların dış cepheleri iyileştiriliyor!

Ordu’yu daha yaşanılabilir bir kent yapma amacıyla çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, binaların dış cephelerinde iyileştirme projesi başlattı. Yapılan ankette vatandaşlar beyaz renk ağırlıklı projeleri tercih etti.

Ordu Fatsa Otogarı taşınıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kamu - Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının desteğiyle icra edildi. Toplantıda Ordu genelinde yapılacak olan yatırımlar konuşuldu.

Ordu'ya yeni otogar geliyor!

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde TOKİ ve Memurkent Konutları'nın bulunduğu araziye yapılacak olan Altınordu Terminal Projesi trafiği rahatlatacak. Mayıs ayında ihaleye çıkacak olan terminal toplam 22 bin m2’lik alan üzerine inşa edilecek.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan Ordu’nun köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan da kenti güzelleştiren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu'ya yeni rekreasyon alanı geliyor!

Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Ordu'daki cephe iyileştirme projeleri görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra Ordu'da yapılacak olan cephe iyileştirme projesinin görselleri meclise sunuldu.

Ordu Ulubey'e 1 milyon 510 bin TL’lik yatırım!

Planladığı projeleri hayata geçirerek halkın temel ihtiyacına kalıcı çözümler üreten Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde uzun yılların birikimi olan su sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor.

ordu projeleri Haberi

ordu projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun Altınordu ilçesinde Mostar Köprüsü ve Ulaştırma Bakanlığınca inşa edilen mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam projesini hayata geçirecek.  Ordu Büyükşehir Belediyesinin mülkiyetinde bulunan bölgede çalışmalar başlatıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje alanında incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, “ Burada Devlet Su İşlerine yaptırmış olduğumuz Mostar Köprüsü ve yine Ulaştırma Bakanlığımıza yaptırdığımız Civil Irmağı’nın ağız noktasının ehlileştirme projesi ile artık deniz suyu rahat bir şekilde Civil Irmağı’nın iç noktalarına gidebilecek. Aynı zamanda mahmuzlarla birlikte denizden gelen dolguların kenarda birikmemek suretiyle bir su akışını sağlama planımız vardı. Bu da gerçekleşmiş oldu. Mahmuzların iç bölümü kum dolduktan sonra kenarlarına yapılacak setler ile birlikte Ordu bölgesine yakın olan yaklaşık 15 dönümlük alanda, ırmağın diğer tarafında da yaklaşık 10 dönümlük...