29 / 03 / 2024

ordu sevlet hastanesi

ordu sevlet hastanesi

Ordu Devlet Hastanesi’ne daha önce 320 yataklı yapılması planlanan ek binası 450 yataklı olarak revize edildi. Yeni hastane binasının ihalesinin ise 2 Şubat 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan  Kurtulmuş, Ordu Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Kurtulmuş, 2023 olmadan hastanenin açılması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan şehir hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, hastaneye giden yolun yapımı da başlatıldı. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin ihalesi 6 Aralık’ta!

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale düzenleneceği açıklandı. Hastanenin yapılacağı yerin ise henüz belli olmadı.

Ordu Şehir Hastanesi için düğmeye basıldı!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada "Ordu ve Sakarya Şehir Hastanelerinin yapılmasıyla ilgili karar çıkmış ve bununla ilgili de proje ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak noktadadır" dedi.

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Ordu Şehir Hastanesi'nin yapım süreciyle ilgili 7 soru!

Ordu Şehir Hastanesi'nin yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Botanik Parkı'nın sökülmesine tepkiler sürüyor!

Ordu'da bulunan Batonik Park'ın sökülerek yerine şehir hastanesi yapılması planı hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Ordu Valisinin “Şehir hastanesine ilişkin imar değişikliğine itiraz olmadı” açıklamasına Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği (ORÇEV) Başkanı Gül Ersan'dan itiraz geldi.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi ihale sürecinde!

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ordu Şehir Hastanesi'nin imar planına itiraz!

Ordu Şehir Hastanesi için yapılmak istenen imar değişikliği planına Ordu Çevre Derneği itiraz dilekçesi verildi. ORÇEV Başkanı Ersan, "Arsanın eski sahipleri, buranın park alanı şartıyla kamuya devretti" diye açıklama yaptı. 

Ordu Şehir Hastanesi projesine onay!

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ordu Şehir Hastanesi projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Ordu Şehir Hastanesi ön yeterlik ihalesi sonuçlandı!

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi'nin ön yeterlik ihalesi sonuçlandı. İhale için ilk teklifler 8 Ekim'de alınacak.

ordu sevlet hastanesi Haberi

ordu sevlet hastanesi

Ordu’da 1987 yılında ana binasıyla hizmete giren 2003 yılında ek binanın tamamlanmasıyla birlikte yaklaşık 30 yıldır aynı binada hizmet veren Ordu Devlet Hastanesi’ne daha önce 320 yataklı yapılması planlanan ek binası 450 yataklı olarak revize edildi. Yeni hastane binasının ihalesinin ise 2 Ocak 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.


Orduluların uzun yıllardır yeni, modern ve teknolojik hastane özlemi nihayet bitiyor. Gerek donanım gerekse fiziki şartlar sebebiyle yetersiz kalan Ordu Devlet Hastanesi’nin yerine 320 yataklı olarak inşa edilmesi planlanan proje Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Ordu Milletvekillerinin devreye girmesiyle revize edildi. Revize edilen projede 450 yataklı olarak inşa edilmesine karar verilen hastanenin ihalesi de 2 Şubat 2016 tarihinde yapılıyor.


AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 1987 yılında ana binasıyla hizmete giren 2003...