29 / 03 / 2024

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Arapların Karadeniz Bölgesi’ne ilgisini değerlendiren Ordu, turist kapma yarışına dahil oldu. Ordu’da Araplara özel turizm tesisleri yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Hedefimiz yılda 1 milyon turist” dedi.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

Ekenada İnşaat Nakliyat Metal Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekenada İnşaat Nakliyat Metal Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burcu Eken tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

ASEAN Ticaret ve Yatırım Zirvesi gerçekleşti!

2016 dönem başkanı olarak başkent Vientiane'deki açılışta konuşan Thongloun Sisoulith, Güneydoğu Asya Ülkeler Birliği'nin (ASEAN) Ticaret ve Yatırım Zirvesi açılışında, birliğin fırsatlarla dolu bir topluluk olduğunu söyledi.

Ordu fındığı için demiryolu ağı ve liman talebi!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, kentte üretilen 1 milyar dolar değerindeki fındığın konteyner taşımacılığına elverişli bir liman ve demiryolu ağı olmadığı için başka iller üzerinden dış pazara satıldığını kaydetti.

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Esra Davet tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Şenol Çinik ve Sürmeli Sunar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

Elans İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Elans İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Hasan Değişgeç ve Rasim Yaşar ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.

Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ziya Aytar tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.

Falcon Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Falcon Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi, Beytullah Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Alhandan Gayrimenkul Emlak Pazarlama İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

Alhandan Gayrimenkul Emlak Pazarlama İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Noorı Ayyed Ayyed tarafından kuruldu.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Haberi

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Mayıs 2015’te açılan havalimanı Ordu’nun kaderini değiştiriyor. Ulaşım sorununu çözen il turizm atağına kalktı. Şehir, yeni liman, kayak tesisi ve otel projeleri ile yeni bir çehreye kavuşmaya hazırlanıyor. Ordu Belediyesi’nin davetlisi olarak katıldığımız toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ile bir araya geldik. ‘Havalimanı bizim ufkumuz açtı’ diyen Enver Yılmaz, Ordu’yu turizm şehri yapmak için çalışmalara başladıklarını dile getirdi ve şunları söyledi: “Bir yılda 3 tane 5 yıldızlı otel açılacak. Bunun yanında Araplara özel ahşap ve geniş odalı tesisler yapmaya başladık. Kayak tesisi yaptığımız Çambaşı bölgesi 35 tane bungalov ev yapacağız. Boztepe’de de 40 tane bu tip yapı planlıyoruz.”


Turizm tesisleri yaparken doğal dokuyu korumaya da...