29 / 03 / 2024

Ordu turizm projeleri

Ordu turizm projeleri

Arapların Karadeniz Bölgesi’ne ilgisini değerlendiren Ordu, turist kapma yarışına dahil oldu. Ordu’da Araplara özel turizm tesisleri yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Hedefimiz yılda 1 milyon turist” dedi.

Ordu'nun turizm cazibesi artıyor!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Ordu'nun turizm cazibesinin giderek arttığını belirterek, "Birkaç yıl içerisinde Orduya gelen yerli ve yabancı turist sayısı 1 milyonu bulabilir" dedi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Ordu'nun yeni revizyon planına ihtiyacı var!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Havva Güner Eriş, Ordu’nun son 5 yıl öncesine göre büyük değişim ve büyüme gösterdiğini söyleyerek, “Ordu Büyükşehrimiz'in ulaşım, turizm, tarım ve mekansal master plana ihtiyacı vardır.” diye konuştu…

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki otelin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, “Çambaşı’nda güzel çalışmalar yaptık. Burada hayata geçireceğimiz otel 5. katına çıktı. Turizm bakanımızla 180 dönüm alan için görüşmeler sağladık" dedi.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Ordu'daki ters ev dikkat çekiyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu'da inşa ettiği Ters Ev Projesi'nin turizm potansiyelini artırması hedefleniyor.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu turizm projeleri Haberi

Ordu turizm projeleri

Mayıs 2015’te açılan havalimanı Ordu’nun kaderini değiştiriyor. Ulaşım sorununu çözen il turizm atağına kalktı. Şehir, yeni liman, kayak tesisi ve otel projeleri ile yeni bir çehreye kavuşmaya hazırlanıyor. Ordu Belediyesi’nin davetlisi olarak katıldığımız toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ile bir araya geldik. ‘Havalimanı bizim ufkumuz açtı’ diyen Enver Yılmaz, Ordu’yu turizm şehri yapmak için çalışmalara başladıklarını dile getirdi ve şunları söyledi: “Bir yılda 3 tane 5 yıldızlı otel açılacak. Bunun yanında Araplara özel ahşap ve geniş odalı tesisler yapmaya başladık. Kayak tesisi yaptığımız Çambaşı bölgesi 35 tane bungalov ev yapacağız. Boztepe’de de 40 tane bu tip yapı planlıyoruz.”


Turizm tesisleri yaparken doğal dokuyu korumaya da...