26 / 04 / 2024

ordu ünye yatırımları 2017

ordu ünye yatırımları 2017

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye'de hayata geçirecekleri yatırımları anlattı. Başkan Yılmaz Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

OSKİ 2016 yatırımları için ilk kazmayı vuruyor!

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

Ordu yatırımları MIPIM'de sergilendi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

ordu ünye yatırımları 2017 Haberi

ordu ünye yatırımları 2017


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye yatırımlarını anlattı. Ünye ilçesine tarihinde görülmemiş bir bütçeyle hizmet vermeyi sürdürdüklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Büyükşehir olmadan önce yıllık 3 milyon TL bütçeye sahip Ünyemize toplam 93 milyon TL’lik yatırım yapacağız” dedi.

Başkan Enver Yılmaz, programda Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye’de hayata geçirdiği ve planladığı çalışmaları kamuoyuyla paylaştı. Yol yatırımlarından doğal gaz çalışmalarına, sosyal tesislerden OSKİ yatırımlarına kadar birçok konuda yaptığı açıklamada dinleyenleri bilgilendiren Başkan Yılmaz şunları söyledi:

“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜN ARKASINDAYIZ”

Ünye ilçemize bu zamana kadar toplam 26 milyon TL’lik su yatırımı gerçekleştirdik, yol için de 30 milyon TL harcadık. Hiç sıcak asfalt dökülmemiş olan ilçemizde geride bıraktığımız süreçte 31 km sıcak asfalt ve 66 km asfalt yol yaptık. Bu kapsamda toplam 150 km asfalt yol...