26 / 04 / 2024

Ordu Valisi Kenan Çiftçi

Ordu Valisi Kenan Çiftçi

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, son yıllarda turizm alanında cazibesini arttıran Ordu’ya yılda 250 bin turist geldiğini belirterek, “Bundan sonra hedefimiz 1 milyon turist gelmesini sağlamak” dedi...

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Ordu'da otel inşaatında çökme meydana geldi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu'da otel inşaatında yaşanan çökmede yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Ordu'da 61 bina ve 80 konut tahliye edildi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Aybastı ilçesinde olan heyelana ilişkin, "Şu ana kadar 61 bina ve 80 konutu tahliye etmek durumunda kaldık, 22 bina, 31 konut ve bir cami maalesef yıkıldı." açıklamasında bulundu.

Ordu'da 166 konut taşınacak!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, geçtiğimiz Ağustos ayından bu zamana kadar 10 aylık süreç içinde ilçelerde sel veya heyelan afetleri sebebiyle 166 konutun nakline karar verildiğini açıkladı.

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşlara kira yardımı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz yaptığı açıklamada Aybastı ilçesinde heyelan riski nedeniyle evleri boşaltılacak vatandaşların kiralarının karşılanacağını, peşin olarak ödeme yapılacağını bildirdi.

Ordu'da riskli altındaki evler tahliye edilecek!

Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, afet bölgesinde incelemelerde bulundu. Yavuz, risk altında bulunan yerlerin boşaltılması konusunda Kaymakam Demirel'e talimat verdi.

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yapımı devam eden Yeni Ordu Stadı'na ilişkin, "Şu ana kadar 150 milyon lira harcandı. İnşallah diğer ikmal inşaatı ile birlikte eksikler tamamlanacak. Stat, sporun ve sporcuların hizmetine sunulacak." diye açıklama yaptı. 

Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemi tamam!

Yeni Ordu Stadı'nın çim serme işlemi sona erdi. Ordu Valisi Yavuz, "15 ay gibi kısa sürede yaklaşık 150 milyon liralık, 20 bin seyirci kapasiteli bir stadı bitirebilmek, gelişmiş teknolojiyi ve aynı zamanda bu konudaki uzmanlığımızı gösteriyor" dedi...

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Akdeniz Yolu Projesi'nin 2019'da açılması planlanıyor!

Akdeniz Yolu Projesi'nin gelecek yıl açılması planlanıyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, "2019 sonu itibarıyla bu yolu kesinlikle hizmeti açma noktasında kararlılığımız var'' dedi.

Ordu yaylalarında kaçak yapılaşma uyarısı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yaylalarda kaçak yapılaşmayı önleyici çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Ordu Valisi Seddar Yavuz kaçak yapılaşmaya karşı uyardı. 

Ordu Valisi Kenan Çiftçi Haberi

Ordu Valisi Kenan Çiftçi


Ordu Valisi Kenan Çiftçi, son yıllarda turizm alanında cazibesini arttıran Ordu’ya yılda 250 bin turist geldiğini belirterek, “Bundan sonra hedefimiz 1 milyon turist gelmesini sağlamak” dedi.


Ordu’da turizmi geliştirmek konusunda düzenlenen toplantı Vali Kenan Çiftçi başkanlığında yapıldı. Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Kenan Çiftçi, Vali Yardımcısı Fatih Görmüş, İlçe Kaymakamları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen katıldı.


EKO-TURİZM KÖYLERİ BELİRLENECEK


Toplantıda bir konuşma yapan Vali Kenan Çiftçi, havalimanı, çevreyolu ve Dereyolu çalışmalarının bitmesiyle birlikte Ordu'nun çehresinin değişeceğini belirtti. Çiftçi, özellikle Kabakdağ, Kayabaşı ve Saraycık'ta uygulanmaya başlanan doğal kaynakların sürdürülebilirliğini güvence altına alan, bunun yanı sıra yerel halkın ekonomik kalkınmasına destek olma imkanı sunan, sosyal ve kültürel bütünlükleri koruyup gözeten bir yaklaşım olan eko-turizmin diğer köylerde de uygulanması gerektiğini vurguladı.


Kaymakamlardan görev...