25 / 04 / 2024

Ordu yıkım

Ordu yıkım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ordu genelinde bulunan riski yapıların yıkımlarının 3 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Ordu Büyükşehir'den 'Belde Evleri'yle ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milletvekili Ergün Taşcı'ya akıbetini sorduğu Ordu'daki binayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'den açıklama geldi.

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Ordu'da riskli 69 ev tahliye edildi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde, heyelan tehdidi altında bulunan gece saatlerinde 69 hane, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Ordu'da 61 bina ve 80 konut tahliye edildi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Aybastı ilçesinde olan heyelana ilişkin, "Şu ana kadar 61 bina ve 80 konutu tahliye etmek durumunda kaldık, 22 bina, 31 konut ve bir cami maalesef yıkıldı." açıklamasında bulundu.

Ordu’da 15 ev yıkıldı!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaşanan yeni heyelanda, daha önce tahliye edilen 15 bina yıkıldı. Sağlık Mahallesi'nde girişlere izin verilmiyor.

Ordu'da 182 konut tahliye edildi!

Ordu'da sel afetinden sonra heyelan tehdidi arttı. 8 ayda Altınordu, Çaybaşı, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Perşembe ve Ünye ilçelerinde heyelan sonucu 182 konut tahliye edildi.

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu Belde Evleri'nin yıkımı durduruldu mu?

Belde Evler'in 3. bloku yıkılmadan, yıkım işlemleri durduruldu. ORÇEV, Erdoğan’ın “Belediye Başkanı Hilmi Güler’e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?” dediği Belde Evler'in 3. blokunun yıkımının durdurulma sebebini soruyor...

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Ordu Belde Evleri’nin yıkımı sürüyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda başlatılan projenin yıkımı devam ediyor.

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkımına başlandı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki dere yatağındaki binanın yıkım çalışmaları başladı. Binanın yıkımının yaklaşık bir haftada tamamlanması planlanıyor.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı binaya yıkım kararı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki selin ardından yıkım kararı alınan dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkım çalışmaları yarın başlayacak...

Ordu'da tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı!

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde, sel sonrası risk nedeniyle tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı verildi. 

Kaşif Tercan Camii’nin yıkımına başlandı!

Ordu çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında genişletme ve yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında yol üzerinde bulunan Kaşif Tercan Camii’nin yıkımına başlanıldı.

Ordu Kaşif Tercan Camisi'nde yıkım başladı!

Karapınar Mahallesi Muhtarı Celal Topkaya, “Karapınar Mahallesi’ndeki yol çalışmaları nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde bulunan Kaşif Tercan Camisinin yıkımına başlanıldığını açıkladı.

Anemon Ordu Oteli için yıkım kararı!

Anemon Otelcilik'in Ordu'daki oteli Anemon Ordu için yıkım kararı çıktı. Ordu İdare Mahkemesi, 2011 yılının Kasım ayında açılan Anemon Ordu otelinin yıkılarak aslına döndürülmesi yönünde karar verdi.

Ata GYO, Altınordu projesinin yıkım işini tamamladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Ordu Altınordu'da yer alan projesinin yıkım işini tamamladı.

Ata GYO Ordu'da bulunan bir gayrimenkul için yıkım izni aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Ordu'da bulunan bir gayrimenkul için yıkım izni aldı...

Ordu yıkım Haberi

Ordu yıkım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, önceki gün Ordu'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Kurum, ziyaretlerin ardından basın açıklamasında bulundu.

Kurum, Ordu'yu ikinci kez ziyaret ettiklerini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ordu'muza tam 25 milyar liralık yatırım yapıldı. Hem çevre ve şehircilik alanında hem sanayi sağlık, turizm alanlarında hem de ulaşım alanlarında birçok yatırımı yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Ordu'yu bölgesinde güçlü şehir haline getirecek çalışmalar yapmak için çaba harcadıklarının altını çizen Kurum, şöyle şunları söyledi:

"Ordu'muzu çok önemsiyoruz. Hem bulunduğu konum itibarıyla hem de ülke ekonomisine kattığı değerler itibarıyla, bu çerçevede de bugün 19 ilçe belediye başkanımızla, valimiz ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Ordu'nun geleceği adına, güçlü Ordu adına birçok önemli kararlar aldık. İnşallah 2023'e giden...