16 / 04 / 2024

orduya akıllı hastane mi yapılıyor

orduya akıllı hastane mi yapılıyor

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru ilçesine yapılacak 50 yataklı yeni Devlet Hastanesrnin ihalesinin 16 Şubat 2015'te gerçekleşeceğini söyledi

Kozan Hastane kavşağı, akıllı kavşak oluyor!

Kozan’da biri bulvar olmak üzere toplam 6 yolun birleştiği ve ilçenin en işlek kavşağı olan ‘Hastane Kavşağı’ akıllı kavşağa dönüştürülüyor. Öztürk, kavşak projesi için geri sayımın başladığını söyledi.

Van akıllı hastanesi 12 Mart'ta açılacak!

Van'da yaşanan depremlerin ardından "akıllı hastane" modeliyle inşa edilen ve son teknolojiyle donatılan 300 yataklı kadın doğum ve çocuk ile 200 yataklı kardiyovasküler cerrahi hastaneleri, 12 Mart Cumartesi günü hizmete açılacak.

Edirne'de akıllı hastane 29 Ekim'de açılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi. İşte ayrıntılar...

Edirne akıllı hastane için gün sayıyor!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını ifade ederek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" olarak nitelendirdi.

Mamak'a akıllı hastane yapılacak!

Mamak'a akıllı hastane kazandıracaklarını ve bu projenin kendisini çok memnun ettiğini ifade eden Davutoğlu, bu hastanenin 200 yatak kapasitesinin bulunacağını bildirdi.

Van'da Akıllı Hastane modeli uygulanıyor!

Van'da 300 yataklı Kadın ve Çocuk Hastalıkları ile 200 yataklı Kardiyovasküler Cerrahi hastanelerinin kurulması için yapılan binada "akıllı hastane" modeli uygulandı.Kamu binaları depreme dayanabilecek özelliklerle donatılıyor.

Van'da depreme dayanıklı akıllı hastane!

Van'da yapımı devam eden 500 yataklı Kadın ve Çocuk Hastalıkları ile Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesi, depreme dayanaklı akıllı hastane modeli ile inşaa ediliyor. Proje Yaklaşık 160 milyon lira maliyetli

Sultangazi'ye akıllı hastane geliyor!

Sultangazi'ye akıllı hastane geliyor. Sultangazi Belediyesi'nin yaptığı imar uygulamalarıyla arazi üzerinde yükselecek olan hastanenin temeli bugün Sağlık kanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı bir törenle atılacak.

Sultangazi'deki 650 yataklı akıllı hastanenin yapımına başlandı!

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Sultangazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sultangazi'de, akıllı hastane olarak nitelendirilen 650 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlandı. Hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından inşa edilecek.

Sultangazi'de akıllı hastanenin yapımına başlandı!

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Sultangazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sultangazi'de, akıllı hastane olarak nitelendirilen 650 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlandı. Hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından inşa edilecek.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

orduya akıllı hastane mi yapılıyor Haberi

orduya akıllı hastane mi yapılıyor


AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru ilçesine yapılacak 50 yataklı yeni Devlet Hastanesrnin ihalesinin 16 Şubat 2015'te gerçekleşeceğini söyledi 10 milyon liraya mal olması beklenen 50 yataklı -Kumru Devlet Hastanesi'nin akıllı bina teknolojisine sahip olacağını belirten İhsan Şener. "Kumru Devlet Hastanesi'nin kapasite yetersizliği nedeniyle uzun sütedir gündemimizdeydi. Geçtiğimiz yıl başlamayı planlıyorduk ancak bu yıla kaldı. Sağlık Bakanımız ile yaptığımız görüşmeler ile Kumru Devlet Hasıanesi'nin ihalesi 16 Şubatta gerçekleşecek. Mevcut hastanenin boş yerine 50 yataklı ve modem bir hastane yapılacak. Hastane inşaatının hazırlıkları tamamlandı. İhalesinin ardından yetkili firma hemen çalışmalara başlayacak" dedi



Gazete...