20 / 04 / 2024

Orhan Alp

Orhan Alp

1968 yılında Bayındırlık Bakanı Orhan Alp, Boğaz'da yapılacak bin 400 metre uzunluğundaki köprünün, çevre yollarla birlikte 1 milyar 200 milyon liraya mal olacağını ve 50 metre yüksekliğinde inşa edileceğini açıklamış.

Börüalp Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Börüalp Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Oğlak  tarafından kuruldu. 

Boğaziçi Köprüsü 1973 yılında trafiğe açılacakmış!

1968 yılında Bayındırlık Bakanı Orhan Alp, Boğaz'da yapılacak bin 400 metre uzunluğundaki köprünün, çevre yollarla birlikte 1 milyar 200 milyon liraya mal olacağını ve 50 metre yüksekliğinde inşa edileceğini açıklamış.

1968 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün ihalesi yapılacakmış!

1968 yılında Bayındırlık Bakanı Orhan Alp, Boğaziçi Köprüsü'nün 1968 yılında ihaleye çıkarılacağını ve 1973 yılında tamamlanacağını açıklamış. Köprü yaklaşık olarak 300 milyon liraya mal olacakmış.

Alp Gürkan'ın malvarlığına neden tedbir koyuldu?

TMSF Soma Holding patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'ın tüm mal varlığına tedbir koydu. Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği gerekçesiyle bu kararın alındığı ortaya çıktı.

Orhan Besle: Takasla gayrimenkul satışlarına ilgi arttı!

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken sektör uzmanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konuttan takas siteminde arza sunuyor.

Orhan Besle: Takasla gayrimenkul satışlarına ilgi arttı, 3 bin konut takasa sunuldu!

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor"...

TMSF Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın tüm mal varlığına tedbir koydu!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Manisa Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan ile birlikte toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.

Orhan Gencebay'ın Rumelihisarı’ndaki evine hırsız girdi!

Önceki gün Orhan Gencebay ile Sevim Emre’nin Rumelihisarı’ndaki evlerine hırsız girdi. Saat 14.30 sıralarında dört katlı binaya giren ve apartmandaki dört dairenin de kapısını zorlayan hırsız ya da hırsızlar, en büyük hasarı Gencebay’ın kapısına verdi.

Orhan Şen: İstanbul'un 60 günlük suyu kaldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, bu yaz çok sıcak geçecek. Yağışlar bir hafta sonra yerini sıcak havaya bırakacak dedi...

Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak. Şirket yönetim kurulunu yayınladı.

Orhan Aktürk: Balıklı gölün turizme kazandırılması için çalışma yapacağız!

İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, balıklı göldeki balıkların yaşam alanlarını korumak ve buranın tanıtımında eksikliklerinin olduğunu belirterek, balıklı golün turizme kazandırılması için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Ümit Alp: Uşak'taki 80 bin binanın 40 bini yıkılmalı!

Yapı denetim uzmanı inşaat mühendisi Ümit Alp, Uşak'ta 80 bin binadan 40 bininin yıkılması ve yeniden yapılması gerektiğini söyledi. Alp, 40 bin çürük binanın ekonomik maliyetinin 4 milyar lira civarında olduğunu söyledi.

Ressam Sanatçı Orhan Taylan'ın resim sergisi 1-30 Haziran'da Midtown'da!

Sanatçı Orhan Taylan, Haziran ayı boyunca yeni bir sergileme anlayışıyla Midtown’da olacak. Ressam Orhan Taylan’ın; kâğıt üzerine yaptığı eskiz ve desenlerin yanı sıra yağlıboya resimleri de 01-30 Haziran tarihleri arasında Midtown’da görülebilir...

Orhan Alp Haberi

Orhan Alp

 


BAYINDIRLIK Bakanı Orhan Alp tarafından dün Bütçe Karma Komisyonu'nda 1973 yılında hizmete gireceği açıklanan 1.400 metre uzunluğunda, 50 metre yüksekliğindeki Boğaz Köprüsü...


Çevre yolları ile birlikte 1 milyar 200 milyon liraya mal olacak


BOĞAZ KÖPRÜSÜ 1973 yılında trafiğe açılacak


  ANKARA (HA) - Bayındırlık Bakanı Orhan Alp, Bütçe Karma Komisyonunun bu sene içinde ihale edileceğini, çevre yollarla birlikte 1 milyar 200 milyon lira sarf olunacağını, yalnız köprü maliyetinin 300 milyon lira olacağını ve 1973 yılında köprüden geçişin başlanacağını açıklamıştır.


  Orhan Alp, Bayındırlık Bakanlığı bütçesinin görüşülmesi sırasında İstanbul trafiğinin düzelmesi için çevre yollarına ve Boğaz Köprüsü'ne mutlaka ihtiyaç olduğunu söylemiş ve şöyle...