20 / 04 / 2024

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kim

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kim

Son yıllarda hızlı bir değişim ve gelişim sürecine giren Trabzon'u, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu anlattı. Gümrükçüoğlu hedefinin kenti dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.

Trabzon'a çimento tesisi kurulacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da çimento mamul maddesi işleme tesisi kurulacağını kaydetti. Gümrükçüoğlu, Trabzon’da yeni istihdam olanaklarını oluşturmak için çalışma yürütüğünü belirtti.

Akyazı Stadı aynı zamanda kompleks tesisidir!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'daki stadın, TOKİ tarafından yapılan en özellikli stadyum olduğunu belirtti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Esentepe Mahallesi'nde vatandaşı dinledi!

Esentepe Mahalle Muhtarı Mustafa Ay vaz'dan mahallenin sorunları ile ilgili bilgiler alan Trabzon (anayurt)Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, muhtarla birlikte mahallede incelemelerde bulundu...

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Kasım 2013 tarihinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ikinci kez aday gösterilen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kimdir? İşte Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu...

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Ekonomiyi güçlendirecek yatırımlar peşindeyiz!

TRABZON Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “Kentin lojistik merkez ile kalkınacağını düşünüyoruz. Dünyadaki birçok merkezde incelemede bulundum. En az maliyetle en hızlı hizmeti vererek iş dünyasını kentimize çekeceğiz” dedi...

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzon Tabakhane Vadisi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdürüldüğü Tabakhane vadisinde uygulanacak rekreasyon projesi yapım ihalesi için tarih belirlendiğini açıkladı. 

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un vizyon projelerinden olan Gülcemal projesini inceledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Trabzon Şehir Müzesi Aralık'ta açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım ve iç dizayn çalışmaları büyük oranda tamamlanan ve önümüzdeki ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Trabzon Şehir Müzesinde incelemeler bulundu.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem için dev adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hafif raylı sistem için 2017 yılı bütçesinde 252 milyon TL ödenek ayırmayı planladıklarını bildirdi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kim Haberi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kim

61 projeyle yola çıkan Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 'Trabzon Türkiye'nin en yaşanılabilir kenti' diyor. Hedefi ise kenti dünyaya tanıtmak.



Sizce neden iki dönem üst üste tercih edildiniz?


Bizden önceki yönetim büyük hizmetler yapamadı. 2009’da aday olduğumuzda 61 proje vaat ettik. İlimizin plakasının 61 olması nedeniyle akılda kalıcı olmasını istedik. 2009-2014 döneminde 61 projenin 55’ini ya bitirdik, ya yarıladık, ya başladık. Bunların çoğu mega projeydi. Belediye başkanının mesai kavramı olmamalı. Gece gündüz çalışıyorum. Bence bunlar da tercih nedeni.


‘SEYYAR SORUNU ARTIK KALMADI'


Göreve gelir gelmez neler yaptınız, sizinle neler değişti? 


30 yıllık seyyar problemi vardı. Halkın desteğini alarak, kimseyi mağdur etmeden 3 ayda çözdük.Hatta seyyarlık yapan vatandaşlarımıza dernek kurduk. Onlara uygun yerler verdik. Göreve geldiğimizde toplu taşıma araçları 73 model, halkın deyimiyle ‘tabut’...