26 / 04 / 2024

Orhan Özdek

Orhan Özdek

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Van'da ev kiraları 1000 TL'yi aştı!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, yaşanan depremin ardından kentte kira fiyatlarının bir türlü aşağı çekilmediğini, aksine 1000 -1200 TL'ye çıktığını söyledi. İşte açıklamaları...

Van’da konut satışları 2019’da arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un konut satış rakamlarını açıkladı. Van’da konut satışları 2019 yılında 2018 yılına göre arttı. Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek Van’daki konut satışlarının artmasıyla ilgili değerlemeler yaptı

Van’daki konut fiyatları mega kentlerle yarışıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van’da kira fiyatlarının artmasının konut yetersizliğinden kaynaklığını söyleyerek, fiyatların fahiş oranda arttığını kaydetti.

İskenderun Orhan Tepe'ye çok amaçlı pazar geliyor!

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

Orhan Bulutlar: Palandöken'de çarpık yapılaşmaya izin vermedim!

Göreve geldiği günden bu güne insan odaklı hizmet üretme gayreti içerisinde olan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çalışmaların yanı sıra fırsat buldukça vatandaşla da bir araya gelerek görüşlerini ve isteklerini dinlemeye özen gösteriyor.

Orhan Turan: Yüzde 20'den fazla büyüyeceğiz!

İnşaat sektöründeki beklentinin 2017 yılında büyüme yönünde oİduğunu ifade eden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, bu yıl yüzde 20'nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi

Orhan Sayım: Bursa'da verimli araziler imara açılmamalı!

Bursa'daki inşaat sektörünün Türkiye geneline bağlantılı olarak hızlı ilerlediğini söyleyen Orhan Sayım, Bursa Hayat'a özel açıklamalarda bulundu. Sayım, "Verimli toprakların imara açılıp üzerine beton yığınlarının yapılması çok büyük sıkıntılar doğurur. " dedi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğl: İmar kanunlarını deldirtmem!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu imar politikaları ile ilgili basına açıklama yaptı.

Orhan Tavlı, Ayvacık'ta incelemelerde bulundu!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ayvacık İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Orhan Beşikçi: İzmir Basmane’de tarihi yapılar yok oluyor!

Araştırmacı yazar Orhan Beşikçi İzmir Basmane’de bir tarihin yattığını ama bu tarihe sahip çıkılamadığının belirtti. Beşikçi, İzmir’de bir kültür envanterinin gerekli olduğunun altını çizdi.

Orhan Bıçakçıoğlu'ndan sel eleştirilerine yanıt!

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'nde meydana gelen sel ve heyelan felaketi sonrasında çamur ve balçıkla kaplanan ilçede temizlik çalışmaları aralıksız sürerken teleferik projesi nedeniyle eleştirildi.

Orhan Gencebay, Bodrum'da ev arıyor!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre, bu sene bir farklılık yaptı, Türkbükü’nde ev kiraladı.Çift, kirası 7 bin Euro olan evdeki tatilden çok memnun kalınca Bodrum’da ev almaya karar verdi.

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Orhan Özdek Haberi

Orhan Özdek

Siyasi belirsizlik döneminde satışları düşen, projelerine ara veren inşaat sektöründe hareketliliğin başladığı bildirildi. Konu ile ilgili açıklamamalarda bulunan Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, yaşananlardan dolayı emlak sektörünün kentte iyice aşağılara çekildiğini belirtti. Hiç kimsenin bu konuda ne emlak alma ne de yatırım yapmaya yanaştığını anlatan Özdek, “7 Haziran seçimlerinin ardından siyasi belirsizliğe bağlı olarak artan kredi faizleri, doların rekora koşması sonrası inşaat maliyetlerinin artmasından dolayı sektör zor günler geçiriyordu. Ancak 1 Kasım seçimlerinden sonra sektörümüzde hareketlilik başladı. Ertelenen satışlar gerçekleşmeye başladı. Sokakta insanlarımız artık yatırım yapmak veya emlak alma konusu ile ilgili konuşmalar yapmaktadırlar. Bir canlılık var ama şuan istenilen düzeyde değil. Çünkü seçimlerden çıkalı 10 gün etmedi. İlerleyen günlerde bu hareketliliğin artacağına da inanıyorum. Van ilimizde...