26 / 04 / 2024

Orhan Taylan

Orhan Taylan

Sanatçı Orhan Taylan, Haziran ayı boyunca yeni bir sergileme anlayışıyla Midtown’da olacak. Ressam Orhan Taylan’ın; kâğıt üzerine yaptığı eskiz ve desenlerin yanı sıra yağlıboya resimleri de 01-30 Haziran tarihleri arasında Midtown’da görülebilir...

Midtown Bodrum AVM'de Can Dostlarım sergisi 1 Haziran'da açılıyor!

Bodrum, Ortakent’te yer alan Midtown’da, Ressam Esin Çolpan Telatar’ın “Can Dostlarım” sergisini ziyaret edebilmek için son 10 gün. Sergide yağlıboya resimler ile yastık ve taş üzerine yapılmış kedi ile baykuş figürleri de bulunuyor...

Orhan Bıçakçıoğlu'ndan sel eleştirilerine yanıt!

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'nde meydana gelen sel ve heyelan felaketi sonrasında çamur ve balçıkla kaplanan ilçede temizlik çalışmaları aralıksız sürerken teleferik projesi nedeniyle eleştirildi.

Orhan Gencebay, Bodrum'da ev arıyor!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre, bu sene bir farklılık yaptı, Türkbükü’nde ev kiraladı.Çift, kirası 7 bin Euro olan evdeki tatilden çok memnun kalınca Bodrum’da ev almaya karar verdi.

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Orhan Keçeli hastaneye kaldırıldı!

Oğulları Ali Engin ve Nedim Keçeli tarafından 1995 yılında açılan Seba İnşaat ile birlikte inşaat sektörüne giren iş adamı Orhan Keçeli, tatil için geldiği KKTC'de geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Orhan Aydoğan Maslak’ta showroom kurdu!

İnşaat sektöründeyken hobisinin peşinden koşan Orhan Aydoğan, kurduğu Extreme Audio ile ses, müzik ve sinema sistemlerinde Türkiye’nin en büyük şirketine sahip oldu.

Orhan Karaderili'den turizmde yatırıma devam mesajı!

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Hacı Ali Taylan: Gayrimenkulde canlılık sürüyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında da gayrimenkul sektörünün gayet iyi durumda olduğunu belirtti.

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi, Fatma Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak'ta kuruldu.

Kocaeli Orhan Camii yeniden restore edilecek!

1,5 yıl önce 750 bin TL’ye restorasyonu Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan Orhan Camisi'nde restorasyon çalışmaları tekrar başlıyor.

Hacı Ali Taylan: Kaçak emlakçılar mağduriyet yaratıyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, kiracılarla kayıtlı ve devlete vergi ödeyen emlakçıların kaçak emlakçılardan mağdur olduklarını dile getirdi.

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'deki başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal donatı alanları ve kültür merkezi projeleriyle ilgili Üstün'e bilgi aktardı.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

Orhan Gencebay sattığı dairenin aidatını ödemediği için icralık oldu!

Mahkeme, sattığı dairenin iki yıllık aidatını ödemediği gerekçesiyle icralık olan Orhan Gencebay’ın 5 bin lira ödemesine karar verdi. Ancak ünlü sanatçı karara rağmen borcunu bir yıldır ödemedi.

Orhan Taylan Haberi

Orhan Taylan

Sanatçı Orhan Taylan, Haziran ayı boyunca yeni bir sergileme anlayışıyla Midtown’da olacak. Ressam Orhan Taylan’ın; kâğıt üzerine yaptığı eskiz ve desenlerin yanı sıra yağlıboya resimleri de 01-30 Haziran tarihleri arasında Midtown’da görülebilir...


1941 yılında, Samsun’da doğan Orhan Taylan, Ressam Seniye Fenmen’in oğludur. Orhan Taylan, 1960 yılında Robert Kolej’ini, 1965 yılında ise Roma Güzel Sanatlar Akademisi’ni bitirmiştir. Roma’da öğrenim gördüğü dönemde yoğun bir kültür-sanat ortamının içinde bulunan sanatçı, 1968 yılında ilk kişisel resim sergisini İstanbul Belediye Resim Galerisi’nde açmıştır. 


İlk sergisini açmasından bu yana, resimleriyle sayısız sergide yer alan ve sanat yaşamını aktif olarak sürdüren ressam; “Orhan Taylan'ın eserleri dünyanın ve Türkiye’nin çeşitli müzelerinde bulunmaz. Müzayedecilere resim vermez. Karma sergilere katılmaz. Türk resim sanatı seçkilerine adını katmamak için çabalayanlara aldırmaz. Yurtdışında sergi...