24 / 04 / 2024

Orhan Turan kim

Orhan Turan kim

Orhan Turan, sanayide enerji verimliliği konusunda gelişen yeni bir model olduğunu belirterek, bu modelle özellikle KOBİ'lerin enerji faturalarının düşürüldüğünü söyledi. Sanayide enerji verimliliği için yeni bir model geliyor...

Orhan Turan kim?

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhan Turan kimdir? Orhan Turan ODE Yalıtımı ne zaman kurdu? İşte Orhan Turan'a dair merak ettikleriniz ve ODE Yalıtım...

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Düşük faiz politikasına tepki: Yeniden gözden geçirilmeli

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Orhan Turan, finansal kesimin kredi vermesinin daha da zorlaştığını ifade ederek, düşük faiz politikasının amaçlarının tekrar ele alınması gerektiğini söyledi.

Patronlar kredi sorununa isyan etti

İş insanlarının krediye erişiminin her geçen gün daha da zorlaştığını dile getiren TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, BESİAD-GESİFED İş İnsanları Zirvesi’nde yaptığı konuşmada enflasyonla doğru mücadelenin, sağlıklı büyüme için önkoşul olduğunu söyledi. 

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

İnşaat maliyetleri ve kira artışları sektörü nasıl etkileyecek?

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Orhan Turan yaptığı enflasyon rakamları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İnşaat maliyetleri, kiralar arttı. Önümüzdeki süreçte konut problemi olacak" dedi.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

ODE Yalıtım, dünya markası olmaya hazırlanıyor!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye'deki yalıtım sektörü ve yalıtım projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

ODE Yalıtım gözünü Afrika pazarına dikti!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart itibariyle başlayacak üretimle birlikte oluşacak kapasite artışını, ihracatta büyüme için kullanacak. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Dünya markası olmak için önce bölgesel güç olmak gerekiyor. " dedi.

Orhan Turan: Yüzde 20'den fazla büyüyeceğiz!

İnşaat sektöründeki beklentinin 2017 yılında büyüme yönünde oİduğunu ifade eden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, bu yıl yüzde 20'nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi

Orhan Turan kim Haberi

Orhan Turan kim

Orhan Turan, sanayide enerji verimliliği konusunda gelişen yeni bir model olduğunu belirterek, bu modelle özellikle KOBİ'lerin enerji faturalarının düşürüldüğünü söyledi. 


Binalarda olduğu kadar sanayide de enerji verimliliği Türkiye için önem taşıyor. Ode Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, sanayide enerji verimliliğine dikkat çekerek, bu konuda dünyada gelişen yeni bir modele işaret etti. Yılda 60 milyar dolar enerji faturası ödeyen Türkiye'de bu faturanın 24 milyar dolarının sanayiden kaynaklandığım aktaran Turan, bu nedenle buradaki yüzde 10'luk bir tasarrufun dahi önemli olduğunu aktardı. Bu modelde özellikle KOBf lere yönelik çalışan şirketlerin olduğunu aktaran Turan, yeni modelle ilgili şu bilgiyi verdi: "Bu sistemde KOBİ, faturasını enerji faturasmr düşüreceğini söyleyen şirkete ödüyor. O da enerji maliyetlerini düşürerek elde edilen tasarrufu KOBİ ile paylaşıyor. Yani yılda...