19 / 04 / 2024

Orhan Turan özgeçmiş

Orhan Turan özgeçmiş

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhan Turan kimdir? Orhan Turan ODE Yalıtımı ne zaman kurdu? İşte Orhan Turan'a dair merak ettikleriniz ve ODE Yalıtım...

7 bin 500 TL olan ev kirası 25 bin TL'ye çıkarılabilir mi? Ev sahibi mi haklı, kiracı mı?

Girişimci Orhan Büyüktaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ev sahibinin 7 bin 500 TL olan ev kirasını 25 bin TL yapmak istediğini aktardı ve "Şimdi o mu haklı ben mi haklıyım bilmiyorum?" sorusunu sordu. İşte Orhan Büyüktaş'ın o paylaşımına gelen yanıtlar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, son günlerde ülke genelinde ve afet bölgesinde yaşanan depremlerle ilgili konuştu. AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

Düşük faiz politikasına tepki: Yeniden gözden geçirilmeli

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Orhan Turan, finansal kesimin kredi vermesinin daha da zorlaştığını ifade ederek, düşük faiz politikasının amaçlarının tekrar ele alınması gerektiğini söyledi.

Patronlar kredi sorununa isyan etti

İş insanlarının krediye erişiminin her geçen gün daha da zorlaştığını dile getiren TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, BESİAD-GESİFED İş İnsanları Zirvesi’nde yaptığı konuşmada enflasyonla doğru mücadelenin, sağlıklı büyüme için önkoşul olduğunu söyledi. 

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

İnşaat maliyetleri ve kira artışları sektörü nasıl etkileyecek?

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Orhan Turan yaptığı enflasyon rakamları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İnşaat maliyetleri, kiralar arttı. Önümüzdeki süreçte konut problemi olacak" dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Orhan Turan özgeçmiş Haberi

Orhan Turan özgeçmiş

Orhan Turan kimdir?

Orhan Turan, Elazığ doğumlu. 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitiren Orhan Turan, ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı.


1982 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı'nı tamamlayan Orhan Turan, ENKA'da profesyonel iş hayatına başladı. Turan 1,5 yıl çalıştıktan sonra askerlik hizmetini yerine getirdi. 


1984 yılında iki arkadaşıyla birlikte sektöre girişimci olarak giren Turan 1986 yılında taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere ODE Yalıtım A.ş. kurdu ve 1990 yılında ithalatçı, 1996"da ise üretici kimliğine kavuşturdu.  

IZODER'in kurulmasında aktif rol alan Turan 1997-1999 yılları arası İZODER'in başkanlığını yürüttü. MMO, TTMD, TÜGİAD, TÜSİAD derneklerinde aktif rol alan Turan aynı zamanda İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı, İKMİB yönetim kurulu üyesi. Ayrıca Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi"nde lisansüstü seviyesine dersler verdi.

TUGİAD'ın yayınladığı "Genç Girişimcilerin Başarı...