18 / 04 / 2024

orhan veli anma gecesi

orhan veli anma gecesi

Türk şiirinin ünlü ismi Orhan Veli aramızdan ayrılışının 63. Yıldönümünde Novada Ataşehir AVM’de anılacak. Anma töreni, 18 Kasım Pazartesi saat 20.30’da Novada Ataşehir Alışveriş Merkezinde bulunan Nikah Salonun’da gerçekleştirilecek...

Orhan Veli Kanık’ın simit fırını ihaleye çıkıyor!

Türk Edebiyatı'nın değerli isimlerinden Orhan Veli Kanık’ın şiirlerine ilham olan simit fırınının yer aldığı tarihi bina, restorasyon karşılığı ihaleye çıkarılıyor...

Antalya Döşemealtı'nda 32 ayda 400 kilometrelik yol yapıldı!

Döşemealtı Belediyesi, Altınkale Mahallesi Orhan Veli Caddesi üzerinde bulunan 12 metre gidiş 12 metre geliş olmak üzere toplamda bin metre yeni yolun serme ve sıkıştırma işlemi tamamlandı.

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mehmet Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Orhan Veli Kanık Caddesi, Özkan Sokak Varışlı Plaza'da kuruldu.

Halkalı Hacı Bektaş Veli Lisesi'nin temeli 14 Mart'ta atılacak!

Cemevlerine Alevi dedesi yetiştirmek için okul açılıyor. İmam hatip okullarına benzeyecek Hacı Bektaş Veli Lisesi'nde haftalık 17 saat Alevi öğretileri okutulacak..

Elmak Çap Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çengelköy Şubesi açıldı!

Elmak Çap Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çengelköy Şubesi 6 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Orhan Veli Uzunlu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Orhan Birdal'ın veda mesajı!

DHMİ Genel Müdürlüğü görevinden alınarak Ulaştırma Denizclik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği'ne atan Orhan Birdal bir veda mesajı yayınladı. Başarılı bir dönem geçirdiğinin altını çizen Birdal, mesai arkadaşlarından helallik istedi.

Boşanma davasında mal rejiminin tasfiyesi!

Boşanma hâlinde, mal rejiminin tasfiyesinde eşlerin bağlı olduğu rejime ilişkin hükümler uygulanıyor. Peki, boşanma davasında mal rejiminin tasfiyesi nasıl olur? Boşanma davasında mal paylaşımı nasıl olur?

Boşanma davasında mal paylaşımı nasıl olur?

Boşanma sürecinde merak edilen hususların başında mal paylaşımının nasıl olacağı yer alıyor. Evlilik öncesinde ve evlilik sırasında edinilen mallar nasıl paylaşılır? Boşanma davasında mal paylaşımı nasıl olur?

Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kimdir? Muhammed Cevdet Orhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammed Cevdet Orhan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Orhan Bulutlar kimdir?

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar kimdir? Orhan Bulutlar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Bulutlar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Orhan Bulutlar...

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Orhan Avcı: DreamGarden ile Adana'da beş yıldızlı otel konforu yaşatmak istiyoruz!

Yurtiçi ve dışında birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, 36 yıllık deneyimi ile faaliyet gösteriyor. Orhan Avcı, DreamGarden projeleri ile Adana'da yeni konutlar yapmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ve Parkı inşa edilecek!

TOKİ, Birinci Dünya Savaşı’nda on binlerce askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekatı’nın 100. yılını anma etkinlikleri kapsamında 'Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ve Parkı' inşa ediyor.

orhan veli anma gecesi Haberi

orhan veli anma gecesi

18 Kasım Pazartesi saat 20.30’da Novada Ataşehir Alışveriş Merkezinde bulunan Nikah Salonun’da gerçekleştirilecek anma gecesinde Türk Sanat Müziğinin ünlü isimlerinden Erdem Özge de bir konser verecek.


Radyo Alaturka’nın program yapımcılarından Akın Altıntaş’ın sunacağı gecede ünlü şairin şiirlerinden örnekler sunulacak Katılımın ücretsiz olduğu dinletiye tüm şiir severleri davet...