26 / 04 / 2024

orhaneli hasarlı lojmanlar

orhaneli hasarlı lojmanlar

EÜAŞ 2018 Sayıştay Denetim Raporu'nda Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 68’inin hasarlı olduğu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra 218 lojmanın 14’ünün kullanılamaz halde olduğu açıklandı...

Bursa Orhaneli'nde 218 lojmanın 68'i hasarlı!

EÜAŞ 2018 Sayıştay Denetim Raporu'nda Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 68’inin hasarlı olduğu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra 218 lojmanın 14’ünün kullanılamaz halde olduğu açıklandı...

Deprem sonrası hasarlı bölgeler 24 saat içinde havadan görüntülenecek!

Teknolojinin yardımıyla deprem sonrasında hasarlı bölgeler havadan fotoğraflanacak ve hasar tespiti hızlı bir şekilde yapılabilecek.

Afet sonrası hasarlı alanlara havadan görüntüleme protokolü imzalandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile DASK arasında "Afet Sonrası Hasarlı Alanlarda Havadan Görüntü Alımı ve Veri Üretimine İlişkin İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Düzce Belediyesi hasarlı çatıları onarıyor!

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Çay mahallesinde bir ailenin hasarlı olan çatısının onarılmasını sağladı.

Van'da ağır hasarlı 11 bin 300 konut yıkılacak!

Van'da ağır hasarlı 11 bin 300 bina yıkım bekliyor.Van AFAD Müdürü Uçar,"Ağır hasarlı binaların yıkımına ilişkin ihale yapılacağı bakanlığımızca tarafımıza bildirilmiştir"dedi.

Sakarya'da 334 hasarlı yapı onarım bekliyor!

17 Ağustos depreminin ardından Sakarya'da tespit edilen 25 bin 543’ü ağır hasarlı bina yıkılırken 19 bin 841 orta hasarlı ve 45 bin 582 az hasarlı binanın onarımı hâlâ tamamlanamadı.

Kartepe Seka Lojmanları ihalesine 78 firmadan teklif!

Seka lojmanları restorasyon ihalesi Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Seka Kampı alanında bulunan Seka Lojmanları restorasyon yapım işiyle ilgili açtığı ihaleyi yaptı.

Yüksekova'da evi ağır hasarlı 2 bin 636 aileye kira desteği!

Terör mağdurlarına devletin desteği devam ediyor. Bu kapsamda evi ağır hasarlı 2 bin 636 aileye 800'er liradan 2 milyon 108 bin 800 lira kira desteği verildi.

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

Ramadi'nin altyapısının yüzde 70'i hasarlı!

Irak'ta geçen yılın son aylarında terör örgütü DAEŞ'ten kurtarılan Enbar'ın merkezi Ramadi kentindeki altyapının yüzde 70'inin hasarlı olduğu bildirildi.

Bursa'daki Orhaneli Maden İhtisas OSB'de sona gelindi!

Orhaneli ve Dağ yöresinin kaderini değiştirecek dev proje için seçilen alanda inceleme yapan Yer Seçim Komisyonu üyeleri ve çeşitli kurum temsilcileri görüşlerini bildirerek, sonuç raporunu imzaladılar.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

Şırnak İdil'deki hasarlı evlerin yıkımına durdurma kararı!

Şırnak’ın İdil ilçesinde 16 Şubat tarihinde başlayan ve 31 Mart’ta sona eren operasyonun hasarlı evler için verilen yıkım kararıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

orhaneli hasarlı lojmanlar Haberi

orhaneli hasarlı lojmanlar

Elektrik Üretim AŞ bünyesinde (EÜAŞ) özelleştirilen ait lojmanların kamuyu milyonlarca TL tutarında zarara uğrattığı tespit edildi.

Cumhuriyet Gazetesi'nde Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, TBMM KİT Komisyonu’na sunulan Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) 2018 Yılı Sayıştay Denetim Raporu’nda, EÜAŞ’ın Orhaneli Termik Santralı’nın özelleştirilmesinden sonra kalan 218 lojmanda 35 kişi yaşarken, bakım ve koruma görevi için 34 kişinin çalıştığı ve bu sebeple 2 milyon 430 bin lira zarar edildiği tespit edildi. Bazı termik santrallerin özelleştirilerek devredilmesine karşın, santrallere ait lojman ve sosyal tesislerin ise devredilmediği ve kamu bünyesinde kaldığı ileri sürüldü. 

EÜAŞ bünyesindeki dört farklı yerdeki lojmanların işletilmesiyle ilgili kurulan Koordinasyon İşletme Müdürlükleri’nin ise 2018'de toplam 32.5 milyon lira zarar ettiği belirtildi.

68 LOJMAN HASARLI

Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 116’sının boş daireden oluştuğu ve 68’inin de hasarlı...