29 / 03 / 2024

Orhangazi Kalesi sosyal tesis mi oluyor

Orhangazi Kalesi sosyal tesis mi oluyor

Orhangazi Kalesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl durumdan kurtarılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçeyi tepeden kuşbakışı gören kalenin yeni dönemde çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bodrum Kalesi yıkılıyor mu?

Dün sosyal medya Bodrum Kalesi ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi’nin kısmen yıkılacağı iddasıyla çalkalandı. İddia sahibi Aykut Özet anlatıyor...

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Bursa BALGÖÇ Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi’nin temeli atıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yapılacak olan BALGÖÇ Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi’nin temeli törenli atıldı.

Bursa Orhangazi'ye yeni semt pazarı!

Bursa TOKİ Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanı vatandaşların isteğine göre yapılıyor. Orhangazi'de Orkent Semt Pazarı'ndan sonra, TOKİ bölgesi için de bir semt pazarı inşasına başlandı.

İspanya Garcimunoz Kalesi yenilendi!

İspanya'nın Cuenca kentindeki Garcimunoz Kalesi yenilendi. Kale'nin içinde yer alan sinema salonu, sergi alanları gibi sosyal donatıların kalenin ruhunu koruyarak modernize ediliyor.

Bursa Orhangazi Kale Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ tarafından yapılacak Kale Sosyal Tesisleri’nin bu yıl içinde yapımına başlanacak.

Bursa Orhangazi'de hamam ve fitness salonu hizmete girdi!

İlçe merkezindeki eski hamam Orhangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Belediye tarafından işletilecek Şehir Hamamı ve Sosyal Tesisler törenle açıldı.

Bursa Orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri açılıyor!

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı.

Orhangazi Kalesi'ne teleferik geliyor!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seyir terasıyla (kale) ilgili projenin tamamlandığını açıkladı. Çağlayan, "Eğer, vatandaşın ilgisi yoğun olursa kale ile Marmarabirlik meydanı arasına teleferik de yapabiliriz” dedi.

Orhangazi Kalesi sosyal tesis mi oluyor Haberi

Orhangazi Kalesi sosyal tesis mi oluyor

Muhteşem bir manzaraya sahip olan Orhangazi Kalesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl durumdan kurtarılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçeyi tepeden kuşbakışı gören kalenin yeni dönemde çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet vereceğini açıkladı.


Başkan Altepe, 10 yılı aşkın bir süredir atıl durumda bekletilen ve sadece surları yenilenen Orhangazi Kalesi’nde incelemelerde bulundu. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Büyükşehir bürokratlarının da yer aldığı inceleme gezisinde, kalenin yeni dönemde nasıl değerlendirileceği yönünde son tespitler yapıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelere sosyal tesisler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. Sosyal ve kültürel hayatın canlanması, gerçek anlamda kent merkezlerinin oluşması için bu tür yatırımlara gittiklerini hatırlatan Başkan Altepe, sosyal tesislerin belirlenen hedef doğrultusunda en önemli adımlardan biri olduğunu kaydetti. Bugüne...